Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 03 червня 2020 11:50

Протокол №59 від 20.05.2020 (59 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 59
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „20” травня 2020 р.
                                                                                                                       10.00, акт.зал

 

На засіданні присутні 4 члена комісії: Осєннов О.М., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутній 1 член комісії: Фещенко О.В.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 59 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Вакулі В.М.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Вакули В.М. про надання дозволу на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки комунальної власності, яка прилягає до її присадибної ділянки та пропозицію надати дозвіл громадянці Вакулі Валентині Миколаївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Мілова, 65, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,1900 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Вакулі В.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (вул. 30 Января, 24, м. Кремінна).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА про надання дозволу на відведення земельної ділянки для обслуговування комунальної установи «Кремінська районна централізована бібліотечна система» відповідно до рішення Кремінської районної ради від 14.01.2015 року № 54/5 та пропозицію надати дозвіл Відділу культури, молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою: вул. 30 Января, 24, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,0130 га для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування – дитячої бібліотеки з послідуючою передачею її в постійне користування. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (вул. 30 Января, 24, м. Кремінна)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (площа Красна, 40А, м. Кремінна).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА про надання дозволу на відведення земельної ділянки для обслуговування комунальної установи «Кремінський районний будинок культури» відповідно до рішення Кремінської районної ради від 14.01.2015 року № 54/5 та пропозицію надати дозвіл Відділу культури, молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою: площа Красна, 40А, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,4000 га для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування – будинку культури з послідуючою передачею її в постійне користування. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (площа Красна, 40А, м. Кремінна)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування музейних закладів Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (площа, Красна, 16, м. Кремінна).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА про надання дозволу на відведення земельної ділянки для обслуговування комунальної установи «Кремінський районний краєзнавчий музей» відповідно до рішення Кремінської районної ради від 14.01.2015 року № 54/5 та пропозицію надати дозвіл Відділу культури, молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності історико-культурного призначення, яка розташована за адресою: площа, Красна, 16, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,05 га для розміщення та обслуговування музейних закладів з послідуючою передачею її в постійне користування. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування музейних закладів Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (площа, Красна, 16, м. Кремінна)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (площа, Красна, 40, м. Кремінна).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА про надання дозволу на відведення земельної ділянки для обслуговування комунальної установи «Кремінська районна дитяча музична школа» відповідно до рішення Кремінської районної ради від 14.01.2015 року № 54/5, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 16.03.2020 року № 204251945 та пропозицію надати дозвіл Відділу культури, молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою: площа, Красна, 40, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,2000 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти-дитячої музичної школи з послідуючою передачею її в постійне користування. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Відділу культури, молоді та спорту Кремінської РДА (площа, Красна, 40, м. Кремінна)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Довгань Л.М. та Туренко Т.М. (рілля).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянок Довгань Л.М. та Туренко Т.М., власників сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємиць Козинського Миколи Петровича відповідно до Свідоцтв про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 102, 103 виданих 16.03.2020 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянкам Довгань Людмилі Миколаївні та Туренко Тетяні Миколаївні, власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006897, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 119 площею 3,5689 га рілля, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у спільну часткову власність (по 1/2 частці). І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Довгань Л.М. та Туренко Т.М. (рілля)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Довгань Л.М. та Туренко Т.М. (сіножаті).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянок Довгань Л.М. та Туренко Т.М., власників сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємиць Козинського Миколи Петровича відповідно до Свідоцтв про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 102, 103 виданих 16.03.2020 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянкам Довгань Людмилі Миколаївні та Туренко Тетяні Миколаївні, власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006897, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1034 площею 1,6658 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у спільну часткову власність (по 1/2 частці). І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Довгань Л.М. та Туренко Т.М. (сіножаті)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Дубовому В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Дубового В.В. про надання дозволу на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки комунальної власності, яка прилягає до його присадибної ділянки та пропозицію надати дозвіл громадянину Дубовому Володимиру Володимировичу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по пров. Ольховому, 27, сел. Стара Краснянка, орієнтовною площею до 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Дубовому В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку громадянину Новицькому М.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Новицького М.М. щодо припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна відповідно до Договору купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва зареєстрованого в реєстрі за № 529 виданого 10.04.2020 року та пропозицію припинити громадянину Новицькому Миколі Миколайовичу право оренди на земельну ділянку площею 0,2992 га, кадастровий номер: 4421610100:02:250:5105, яка розташована по вул. Центральна, 12, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку – утримання незавершеного житлового будинку, у зв’язку з відчуженням об’єкту незавершеного будівництва, шляхом внесення змін до договору оренди землі від 07.09.2017 року та укладання Угоди про дострокове припинення права оренди на земельну ділянку, яке зареєстровано у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 17.10.2017 року № 22940981. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку громадянину Новицькому М.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення 40 сесії міської ради 7 скликання від 28.11.2018 року № 40/13.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови правління ОСББ «Бульварний-16» щодо внесення змін до рішення 40 сесії міської ради 7 скликання від 28.11.2018 року № 40/13 стосовно подовження терміну виконання рішення сесії міської ради та пропозицію внести зміни в рішення 40 сесії міської ради 7 скликання від 28.11.2018 року № 40/13 «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку і господарських споруд ОСББ «Бульварний-16»(пр. Дружби, 16)», а саме 3 пункт рішення викласти в наступній редакції:

«Установити термін виконання даного рішення до 31.12.2020 року».

 І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до рішення 40 сесії міської ради 7 скликання від 28.11.2018 року № 40/13».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, враховуючи правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Сириці О.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Сириці О.М. про надання дозволу на відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу за рахунок земельної ділянки комунальної власності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 27.02.1998 року № 275, Припис виконавчого комітету Кремінської міської ради від 23.03.1999 року № 133/27 щодо самовільного будівництва гаражу та пропозицію надати дозвіл громадянці Сириці Олені Миколаївні на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової забудови, яка розташована по вул. Шевченко, район будинку 27, м. Кремінна, орієнтовною площею до 0,0030 га для будівництва індивідуального гаражу з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Сириці О.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки громадянці Ткачовій А.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Ткачової А.М., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 18.12.2019 р. № 53/30, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянці Ткачовій Анні Михайлівні земельну ділянку у встановлених межах площею 25 кв.м. для будівництва індивідуального гаражу, кадастровий номер 4421610100:02:247:0010, яка розташована за адресою: м. Кремінна, просп. Дружби, район будинку 9. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки громадянці Ткачовій А.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.09.2015 р. ФОП Бурменко М.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Бурменко М.С. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Бурменко Марині Сергіївні на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5307, площею 0,0012 га, розташовану по пров. Дружби, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – складської споруди. А також, припинити інше речове право за № 11207319 від 11.09.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 08.09.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.09.2015 р. ФОП Бурменко М.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Кочубею І.В. та передачу її в оренду ФОП Гончарь В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Гончарь В.В. щодо передачі в оренду земельну ділянку під рухомим майном у зв’язку з викупом рухомого майна відповідно до Договору купівлі-продажу рухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 486 виданого 06.04.2020 року та пропозицію припинити фізичній особі-підприємцю Кочубею Ігорю Володимировичу право оренди на земельну ділянку площею 0,0051 га, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5320, яка розташована по пров. Дружби, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону, у зв’язку з відчуженням рухомого майна, шляхом укладання Угоди про припинення договору оренди землі від 20.05.2019 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 13.06.2019 року № 32070049. А також, передати в оренду фізичній особі-підприємцю Гончарь Вікторії Вікторівні земельну ділянку комунальної власності із земель громадської забудови у встановлених межах, площею 0,0051 га, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5320, яка розташована по пров. Дружби, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Кочубею І.В. та передачу її в оренду ФОП Гончарь В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.09.2015 р. ФОП Кушніру М.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Кушніра М.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Кушніру Миколі Миколайовичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:165:5318, площею 0,1898 га, розташовану по вул. Мічуріна, 18а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання пилорами. А також, припинити інше речове право за № 11059225 від 03.09.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 01.09.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 01.09.2015 р. ФОП Кушніру М.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 12.06.2015 р. ФОП Мірошніченко Н.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Мірошніченко Н.М. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Мірошніченко Наталії Михайлівні на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:246:5507, площею 0,0007 га, розташовану по просп. Дружби, район будинку 8, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового кіоску. А також, припинити інше речове право за № 10593310 від 24.07.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 12.06.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 12.06.2015 р. ФОП Мірошніченко Н.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.09.2015 р. ФОП Юхимук Т.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Юхимук Т.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Юхимук Тетяні Валентинівні на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:04:033:5801, площею 0,0069 га, розташовану по вул. Харківська (колишня вул. Інтернаціональна), 102, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – аптеки. А також, припинити інше речове право за № 11618561 від 13.10.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 24.09.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 24.09.2015 р. ФОП Юхимук Т.В.».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            О.М. ОСЄННОВ

Read 680 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG