Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 28 грудня 2019 11:08

Протокол №54 від 12.12.2019 (53 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 ПРОТОКОЛ № 54
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „12” грудня 2019р.
                                                                                                                09.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Наумчук Ю.М., Попов В.Г., Лопата Б.А.

Відсутні члени комісії: 0

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 53 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянину Бухтіярову Д.Ю.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Бухтіярова Д.Ю., учасника АТО, щодо виділення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу і укладання договору сервітуту на земельну ділянку та пропозицію надати дозвіл громадянину Бухтіярову Дмитру Юрійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Титова, район будинку 2, м. Кремінна, площею 0,0024 га для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу – встановлення металевого гаражу з послідуючим встановленням на неї земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди – металевого гаражу з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянину Бухтіярову Д.Ю.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою, виконані на підставі рішень Кремінської міської ради або Розпоряджень голови Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), розташованих за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується у Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області та передати у приватну власність громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянці Іващенко Т.А. (сіножаті).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Іващенко Т.А., власника сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємиці Фесенка Анатолія Григорійовича відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 167 виданого 30.05.2019 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянці Іващенко Тетяні Анатоліївні, власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 0169419, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1455 площею 2,1875 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянці Іващенко Т.А. (сіножаті)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянину Коваленку М.Ю.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Коваленка М.Ю. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО, Посвідчення Управління персонального штабу військової частини А1314 серії УБД № 419951 від 16.04.2018 року, рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/25 «Про резервування земельних ділянок та їх відведення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції» та пропозицію надати дозвіл громадянину Коваленку Максиму Юрійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Полярна, 31, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0700 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянину Коваленку М.Ю.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу громадянину Кравцову П.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Кравцова П.С. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу під його залізним гаражем та пропозицію надати дозвіл громадянину Кравцову Павлу Семеновичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Дружби, район будинку 9, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаражу з послідуючою передачею її в приватну власність . І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу громадянину Кравцову П.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, правовстановлюючі документи і технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 02.06.2015 р. для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування – кафе громадянам Рикову Д.В. та Кушнаренку О.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Рикова Д.В. та громадянки Бородіної Е.Є., як власника ½ частки нерухомого майна відповідно до Договору дарування частки нежитлових будівель зареєстрованого в реєстрі за № 2146 виданого 02.11.2019 року, щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, враховуючи відсутність заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди громадянину Рикову Денису Вячеславовичу та громадянці Бородіній Елеонорі Євгеніївні (як новому співвласнику) на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:141:5713, площею 0,0945 га, розташовану по пл. Кооперативна, 41, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування - кафе. А також, припинити інше речове право за № 12665135 від 18.12.2015 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно у зв’язку з закінченням терміну дії договору оренди землі від 02.06.2015 року шляхом укладання Угоди про припинення права оренди землі. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 02.06.2015 р. для будівництва та обслуговування закладів громадського харчування – кафе громадянам Рикову Д.В. та Кушнаренку О.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в оренду земельну ділянку садівничому товариству «Горняк».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання голови садівничого товариства «Горняк» стосовно передачу в оренду земельну ділянку встановленого розміру, рішення 47 сесії міської ради 7 скликання від 26.06.2019 року № 47/24 та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельні ділянки, які утворилися за рахунок поділу земельної ділянки площею 9,0227 га, кадастровий номер: 4421610101:00:029:0001, із земель сільськогосподарського призначення, розташовані в сел. Житлівка, садівниче товариство «Горняк», кадастровий номер: 4421610101:01:001:0011, площею 8,9147 га, кадастровий номер 4421610101:01:001:0010, площею 0,1054 га. А також, передати в оренду Садівничому товариству «Горняк», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Сєвєрний, 1, при умовах виконання п.3. даного рішення, строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610101:01:001:0011, площею 8,9147 га, яка розташована за адресою: сел. Житлівка, для колективного садівництва. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в оренду земельну ділянку садівничому товариству «Горняк»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу громадянці Ткачовій А.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Ткачової А.М. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаражу, Договір купівлі-продажу гаража зареєстрованого в реєстрі за № 576 виданого 23.07.2002 року та пропозицію надати дозвіл громадянці Ткачовій Анні Михайлівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по проспекту Дружби, район будинку 9, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0030 га для будівництва індивідуального гаражу з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу громадянці Ткачовій А.М.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж невитребуваних земельних ділянок (паїв) по КСП «Діброва» ФОП Ларіну І.В. (рілля).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Ларина І.В. щодо укладання договору оренди землі на невитребувані (нерозподілені) земельні ділянки (паї) із земель колишнього КСП «Діброва» та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Ларину Івану Вікторовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) № 321 площею 3,5166 га, № 369 площею 3,5097 га, та № 484 площею 4,2154 га ріллі як невитребувані (нерозподілені), які розташовані за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею їх в оренду. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж невитребуваних земельних ділянок (паїв) по КСП «Діброва» ФОП Ларіну І.В. (рілля)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Чмихалу А.Л.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Чмихала А.Л. про надання дозволу на відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності та пропозицію надати дозвіл громадянину Чмихалу Андрію Леонідовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована в кінці вул. Лиманська, м. Кремінна, орієнтовною площею до 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Чмихалу А.Л.».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                              О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                          О.В. ФЕЩЕНКО

Read 790 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG