Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 02 грудня 2019 14:46

Протокол №32 від 19.11.2019 (розгляд заяви)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 32
засідання постійної депутатської комісії
з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                                 „19 ” листопада 2019 р.
                                                                                                                      15.30, каб. №12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Мкртчян В.Г., Тілєєв А.О., Нікішин В.М.

Відсутні 1 член комісії: Зеленський А.А.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В.

 

Розгляд заяви гр. Трехлєб О.В.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенка Е.В.

 

1. Розгляд заяви громадянки Трехлєб Ольги Володимирівни.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенка Е.В., який оголосив заяву Трехлєб Ольги Володимирівни від 01 листопада 2011 року з приводу побиття 27 жовтня поточного року депутатом Кремінської міської ради Фещенко Олександром Володимировичем чоловіка заявниці, громадянина Трехлєб Олексія Анатолійовича.

Мкртчян В.Г., який надав інформацію, що з приводу даної події слідчим відділенням Кремінського відділу поліції порушено кримінальне провадження за яким проводиться досудове розслідування та буде визначена судом міра покарання.

            Тілєєва А.О., який задав питання, чи у цей день Фещенко О.В. виконував посадові обов’язки керівника підприємства, так як подія трапилася на території вечірнього ринку.

            Пилипенка Е.В., який пояснив, що дана подія відбулась у вихідний день, в який Фещенко О.В. не виконував обов’язки керівника комунального підприємства. І запропонував членам комісії розглянути цей випадок в рамках Закону України «Про статус депутата місцевої ради», зокрема на відповідність поведінки депутатській етики, яка визначена у статті 8 даного Закону.

            Нікішина В.М., який наголосив, що поведінка депутата Фещенка О.В., у даному випадку, не відповідає загально визначеним принципам порядності, честі і гідності депутата місцевої ради. Але, ступень відповідальності та остаточні правові висновки, повинні визначити правоохоронні органи та судова влада.

            Мкртчян В.Г., який висловив згоду з депутатом Нікішиним В.М. і запропонував вказати депутату Фещенко О.В. що даний випадок накладає негативний відбиток не тільки на імідж самого депутата, а і всієї міської ради. А також, при необхідності, запропонувати з боку депутатського корпусу здійснити заходи виховного характеру, які будуть спрямовані на недопущення у майбутньому подібних ситуацій.

 

ВИРІШИЛИ:

Вказати депутату Кремінської міської ради Фещенку Олександру Володимировичу на поведінку, що не відповідає загально визначеним принципам порядності, честі і гідності депутата місцевої ради та запропонувати заходи виховного характеру.

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                        В.Г. МКРТЧЯН

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                                    А.О. ТІЛЄЄВ

Read 602 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG