Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 21 грудня 2018 11:38

Протокол №23 від 18.12.2018 (41 сесія)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 23
засідання постійної депутатської комісії
з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

м. Кремінна                                                                                                 „18” грудня 2018 р.
                                                                                                                   13.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кременчук В.І., Рачинський О.А., Старіков Ю.В.

Відсутні 2 члена комісії: Гриценко Ю.І., Шаповал А.С.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: Кремінський міський голова Прокопенко Ю.О., секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійних депутатських комісій з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів і з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 41 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., заступника міського голови Макогон Н.М., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

  1. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Кремінської міської ради у нічний час з 22-00 до 7-00 години.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що з метою попередження правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкоголем, зниження рівня злочинності та збереження здоров’я громадян і відповідно до Закону України № 2376-VIII від 22.03.2018 р. “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових”, ст.15- 3 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” пропонується встановити заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Кремінської міської ради у нічний час з 22-00 до 7-00 години і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території Кремінської міської ради у нічний час з 22-00 до 7-00 години».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження плану роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2019 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що відповідно до п.7 ч.1 ст.26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні “ та Регламенту роботи міської рад сьомого скликання пропонується затвердити план роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2019 р. і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження плану роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2019 р.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік та пропозицію затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік і затвердити Заходи з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік, згідно з додатками до проекту рішення. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми проведення заходів з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Збройних Силах України на 2019-2020 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми проведення заходів з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Збройних Силах України на 2019 рік та пропозицію затвердити Програму проведення заходів з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Збройних Силах України на 2019-2020 роки, згідно з додатком до проекту рішення. А також ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми проведення заходів з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Збройних Силах України на 2019-2020 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програмивідшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки та пропозицію затвердити Програму відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки, згідно з додатком до проекту рішення, а також фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Кремінна на відповідний бюджетний рік і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження «Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Кремінна на 2019 рік».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей м.Кремінна на 2019 рік та пропозицію затвердити Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2019 рік, згідно з додатком до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження «Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Кремінна на 2019 рік»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що основною метою Програми є виховання у мешканців міста почуття патріотизму до рідної країни, організація їх дозвілля у святкові дні, проведення та фінансова підтримка різноманітних культурних заходів, увічнення пам'яті видатних діячів та вшанування ветеранів війни, праці, заслужених працівників району у місті.

Основним механізмом реалізації Програми є:

  • організація та проведення святкових та урочистих заходів у дні відзначення Всеукраїнських та місцевих визначних дат;
  • проведення концертно-розважальних програм та народних гулянь на майданчиках та вулицях міста;
  • привітання та нагородження мешканців міста з нагоди свят та ювілейних дат;
  • святкове оформлення території міста.

Першочерговими завданнями Програми повинні стати: 

- надання можливості жителям громади та гостям разом (колективно) відзначати державні та місцеві свята;

- проведення концертно-розважальних програм, свят на високому професійному художньому та організаційному рівнях;

- виховання у людей необхідності спілкування між собою, почуттів людяності і доброзичливого відношення один до одного.

            Прийняття Програми дозволить раціонально та прозоро використовувати бюджетні кошти.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2019 рік та пропозицію затвердити Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2019 рік, згідно з додатком до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2019 рік та пропозицію затвердити Програму супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2019 рік, згідно з додатком до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про призначення і виплату персональної (іменної) стипендії талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою матеріального стимулювання та фінансової підтримки талановитої молоді, сприяння удосконалення найбільш перспективних спортсменів міста, які є членами, кандидатами та резервом збірних команд України на виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2019 рік пропонується призначити персональну (іменну) стипендію талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік згідно із затвердженим списком, згідно з додатком 1 до проекту рішення і затвердити Порядок виплати персональної (іменної) стипендію талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік, згідно з додатком 2 до проекту рішення. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про призначення і виплату персональної (іменної) стипендії талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження міської комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2019-2020 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою підвищення рівня соціального захисту учасників АТО, членів їх сімей та сімей, члени яких загинули під час здійснення АТО, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО та членів їх родин, відповідно до Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» пропонується затвердити міську комплексну програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2019-2020 роки і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження міської комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2019-2020 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонується затвердити Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення, затвердити Положення про комісію з надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення і затвердити склад комісії з надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м.Кремінна на 2018-2020 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м.Кремінна на 2018-2020 роки пропонується внести зміни до рішення міської ради від 21 грудня 2017 року №28/38 «Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м. Кремінна на 2018-2020 роки», а саме викласти пункт 5 «Ресурсне забезпечення Програми» Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м. Кремінна на 2018-2020 роки в новій редакції, згідно з додатком 1 до проекту. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м.Кремінна на 2018-2020 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою подальшого розвитку місцевого самоврядування, підтримки громадських ініціатив, сприяння у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру територіальній громаді м. Кремінна, створення умов для підвищення активності громади пропонується

  1. Провести у 2019 році Конкурс міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

 2.Затвердити:

2.1. Положення про проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

 2.2. Склад Конкурсного комітету Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

 2.3. План-графік проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК у м. Кремінна на 2019 рік та пропозицію затвердити Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК у м. Кремінна на 2019 рік, згідно з додатком до проекту рішення і фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Кремінна на відповідний бюджетний рік. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що основною передумовою розробки «Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна» є його вдосконалення, створення дієвих інструментів співпраці міської ради з громадою та впровадження нових механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету з урахуванням досвіду реалізації міні проектів ініціатив жителів міста у 2017 та 2018 роках. Затвердження Положення «Про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна» дозволить створити ефективні механізми взаємодії структурних підрозділів Кремінської міської ради та жителів міста Кремінна, особливо молоді, в процесі прийняття рішень; сформувати довіру громадян до місцевої влади шляхом підвищення рівня прозорості процесу прийняття рішень; надасть жителям міста Кремінна можливості безпосереднього впливу на бюджетну політику міста.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 31.10.2018 № 39/8.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозицію пропозиції міського голови щодо структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів пропонується внести зміни до рішення міської ради від 31 жовтня 2018 року №39/8 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та викласти структуру апарату ради та її виконавчих органів в новій редакції, згідно з додатком до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 31.10.2018 № 39/8».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення у реєстр земельних ділянок, що підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2019 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою виконання заходів, спрямованих на поповнення міського бюджету, у зв’язку зі змінами у діючому законодавстві щодо збільшення термінів розгляду проектів місцевих нормативних актів, враховуючи рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» пропонується внести до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2019 році:

- земельну ділянку загальною площею 7,0 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Промислова, 33, (колишній завод ТОВ «АКВА-Пласт»);

- земельну ділянку загальною площею 0,1413 га, кадастровий номер: 4421610100:02:136:0003, для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі, розташованої за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення у реєстр земельних ділянок, що підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2019 році».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Кремінського міського бюджету на 2019 рік та пропозицію

  1. Визначити на 2019 рік:

 доходи міського бюджету у сумі 20 819 779 гривень, у тому числі доходи загального фонду міського бюджету – 20 176 742 гривень та доходи спеціального фонду міського бюджету – 643 037 гривень згідно з додатком 1 до проекту рішення;

видатки міського бюджету у сумі 20 819 779 гривень, в тому числі видатки загального фонду міського бюджету – 16 697 851 гривень, видатки спеціального фонду міського бюджету 4 121 928 гривень згідно з додатком 3 проекту рішення;

профіцит за загальним фондом міського бюджету в сумі 3 478 891 гривень згідно з додатком 2 до проекту рішення;

дефіцит за спеціальним фондом міського бюджету в сумі 3 478 891 гривень згідно з додатком 2 до проекту рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів міського бюджету у розмірі 100 000 гривень, що становить 0,6 відсотків видатків загального фонду міського бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд міського бюджету у розмірі 25 000 гривень, що становить 0,15 відсотків загального фонду міського бюджету, визначених цим пунктом.

  1. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів міського бюджету на 2019 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами/підпрограмами згідно з додатком 3 до проекту рішення.
  2. Затвердити на 2019 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 проекту рішення.
  3. Затвердити на 2019 рік розподіл коштів бюджету розвитку за об’єктами згідно з додатком 5 до проекту рішення.
  4. Затвердити розподіл витрат міського бюджету на реалізацію місцевих / регіональних програм у сумі 10 471 998 гривень згідно з додатком 6 до проекту рішення.
  5. Установити, що у загальному фонді міського бюджету на 2019 рік:

1) до доходів загального фонду місцевих бюджетів належать доходи, визначені статтею 69 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтями 101 Бюджетного кодексу України (крім субвенцій, визначених статтею 691 та частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України);

2) джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 2 частини 1 статті 72 Бюджетного кодексу України.

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського бюджету на 2019 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691, 71 Бюджетного кодексу України;

2) у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 1 частини 2 статті 72 Бюджетного кодексу України.

  1. Установити, що у 2019 році кошти, отримані до спеціального фонду міського бюджету згідно з відповідними пунктами частини 1 статті 691Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених частиною 1 статті 91 Бюджетного кодексу України, а кошти, отримані до спеціального фонду згідно з відповідними підпунктами абзацу другого пункту 7 проекту рішення, спрямовуються відповідно на:

видатки бюджету розвитку (за рахунок джерел, визначених підпунктом 1 абзацу 2 пункту 7 проекту рішення);

видатки бюджету розвитку (за рахунок джерел, визначених підпунктом 2 абзацу 2 пункту 7 проекту рішення).

  1. Визначити на 2019 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу Українизахищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:

оплату праці працівників бюджетних установ;

нарахування на заробітну плату;

придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів;

забезпечення продуктами харчування;

оплату комунальних послуг та енергоносіїв;

обслуговування державного (місцевого) боргу;

поточні трансферти населенню;

поточні трансферти місцевим бюджетам;

підготовку кадрів вищими навчальними закладами I-IV рівнів акредитації;

забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування;

фундаментальні дослідження, прикладні наукові та науково-технічні розробки;

роботи та заходи, що здійснюються на виконання Загальнодержавної програми зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" на екологічно безпечну систему, та роботи з посилення бар'єрних функцій зони відчуження;

компенсацію процентів, сплачуваних банкам та/або іншим фінансовим установам за кредитами, отриманими громадянами на будівництво (реконструкцію) чи придбання житла;

заходи, пов’язані з обороноздатністю держави, що здійснюються за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету;

здійснення розвідувальної діяльності;

оплату послуг з охорони державних (комунальних) закладів культури;

оплату енергосервісу;

виплати за державними деривативами.

  1. Надати повноваження Кремінській міській раді, в особі міського голови Прокопенко Юрія Олексійовича, щодо здійснення в межах поточного бюджетного періоду на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на депозитах або шляхом придбання цінних паперів, емітованих Автономною Республікою Крим, відповідною міською радою, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду, а також шляхом придбання державних цінних паперів відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України.
  2. Надати повноваження Кремінській міській раді, у відповідності до п.1 ст.73 Бюджетного кодексу України, в особі міського голови Прокопенко Юрія Олексійовича, щодо здійснення позик на покриття тимчасових касових розривів міського бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених статей видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду, за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 4373 Бюджетного кодексу України.
  3. Надати право при виконанні міського бюджету міста Кремінна здійснювати обслуговування бюджетних коштів у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ установами банків державного сектору у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до частини другої статті 78 Бюджетного кодексу України.
  4. Головним розпорядникам коштів міського бюджету міста Кремінна, розпорядникам та одержувачам коштів міського бюджету на виконання норм Бюджетного кодексу України:

13.1. До 1 лютого 2019 року розробити проекти паспортів бюджетних програм і подати їх до Кремінської міської ради на спільне затвердження, керуючись наказом Міністерства фінансів України від 26.08.2014 № 836 із змінами.

13.2. Здійснювати управління бюджетними коштами у межах встановлених бюджетних повноважень та оцінку ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі.

13.3. Здійснювати контроль за своєчасним поверненням у повному обсязі до бюджету коштів, наданих за операціями з кредитування бюджету, а також кредитів (позик), отриманих територіальною громадою міста, та коштів, наданих під місцеві гарантії.

13.4. Забезпечити доступність інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

13.4.1. Здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2019 року;

13.4.2. Оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

13.5. Забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

Доручити відділу житлово-комунального господарства та будівництва установити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань, затверджених розпорядникам бюджетних коштів цим рішенням, та внести на розгляд та затвердження виконавчому комітету міської ради.

13.6. Забезпечити у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених відповідним головним розпорядником бюджетних коштів обґрунтованих лімітів споживання тощо.

13.7. Утримувати чисельність працівників та здійснювати фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише у межах фонду заробітної плати, затвердженого у кошторисах або планах використання бюджетних коштів.

13.8. Установити, що розпорядники коштів міського бюджету мають право брати бюджетні зобов’язання у 2019 році, враховуючи необхідність виконання бюджетних зобов’язань минулих років, взятих на облік в управлінні Державної казначейської служби України у м. Кремінна, у межах виділених їм бюджетних асигнувань.

  1. При внесенні змін до бюджетної класифікації, надати право міському голові здійснювати відповідне коригування додатків до проекту рішення про міський бюджет.

Надати право міському голові, за попереднім погодженням з постійною комісією міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів здійснювати протягом 2019 року в межах загального обсягу бюджетних призначень за загальним та спеціальним фондами бюджету перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі в розрізі програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів та економічної класифікації видатків бюджету з подальшим затвердженням внесених змін міською радою у встановленому порядку під час внесення змін до міського бюджету або затвердження звіту про його виконання, відповідно до ч.10 ст.23 Бюджетного кодексу України.

Надати право міському голові, за попереднім погодженням з постійною комісією міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів здійснювати протягом 2019 року, у разі необхідності, проводити розподіл (перерозподіл) обсягів субвенцій та інших міжбюджетних трансфертів з районного та інших місцевих бюджетів Кремінського району до міського бюджету у відповідності з фактичними зобов’язаннями щодо здійснення видатків за рахунок таких трансфертів з подальшим затвердженням внесених змін міською радою у встановленому порядку під час внесення змін до міського бюджету або затвердження звіту про його виконання, відповідно до ч.10 ст.23 Бюджетного кодексу України.

  1. Відповідно до пункту 29 статті 26 глави 1 розділу ІІ Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” встановити підприємствам і організаціям, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Кремінна, за результатами фінансово-господарської діяльності 2018 року та щоквартальної фінансово-господарської діяльності у 2019 році нульову ставку зі сплати до міського бюджету частини прибутку (доходу).
  2. Установити, що пільги по сплаті податків та зборів (обов’язкових платежів) до міського бюджету у 2019 році міською радою не надаються.
  3. Надати право заступникам міського голови затверджувати кошториси, плани асигнувань загального фонду, плани спеціального фонду, довідки про внесення змін до них розпорядникам коштів міського бюджету, координація діяльності яких закріплена їх функціональними обов’язками.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції міського голови щодо затвердження штатного розпису Кремінської міської ради з 01 січня 2019 року, рішення сесії Кремінської міської ради від 31 жовтня 2018 року за №39/8 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» та пропозицію затвердити штатний розпис виконавчих органів Кремінської міської ради за ТПКВКМБ / ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів» в кількості 41 (сорок одна) одиниця з 01 січня 2019 року, згідно з додатком 1 до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції міського голови щодо Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Кремінської міської ради з 01 січня 2019 року, відповідно до Закону України «Про оплату праці», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2008 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» затвердити Умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради з 01 січні 2019 року, згідно з додатком 1 до проекту рішення, а також преміювати щокварталу в розмірі сто відсотків посадового окладу міського голову (Прокопенко Ю.О.). Нарахування та виплату премії проводити в останній місяць кварталу в межах затвердженого фонду заробітної плати.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2019 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою поповнення бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від оренди майна комунальної власності, у відповідності до Закону України “Про оренду державного та комунального майна” пропонується внести в перелік об’єктів нерухомості, які є власністю територіальної громади міста Кремінна і підлягають передачі в оренду у 2019 році :

- об’єкт нерухомого майна комунальної власності – окремо визначеного нежитлового приміщення загальною площею 18,0 кв.м, яке знаходяться у нежитловій будівлі за адресою площа Красна,20, місто Кремінна;

- об’єкт нерухомого майна комунальної власності – міський туалет, який знаходиться за адресою площа Кооперативна, 51 А, місто Кремінна Луганської області;

- окрема нежитлова будівля загальною площею 131,4 кв.м з окремою котельнею 17,6 кв.м, яка знаходиться за адресою місто Кремінна вулиця Чайковського, 3;

- окрема нежитлова будівля загальною площею 199,8 кв.м, з гаражем – сараєм 28,7 кв.м, розташована на площі Красній, 23 міста Кремінна.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2019 році».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про делегування повноважень на утримання комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що на виконання статей 93 та 101 Бюджетного кодексу України пропонується доручити Кремінському міському голові укласти Договори з головами місцевих рад Кремінського району про отримання коштів у вигляді іншої субвенції на здійснення видатків на утримання КУ «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про делегування повноважень на утримання комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про делегування повноважень.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонується доручити Кремінському міському голові укладати Договори, Меморандуми тощо про взаєморозуміння щодо надання міжнародної технічної допомоги від імені Кремінської міської ради з представниками Європейського Союзу, Ради Європи, ПРООН іншими надавачами міжнародної технічної допомоги і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про делегування повноважень».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Положення про радника міського голови на громадських засадах та зразки посвідчення.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись пунктом 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння здійсненню обов’язків і повноважень міського голови, надання йому належної допомоги у вивченні питань різних галузей, вирішенні нагальних проблем забезпечення життєдіяльності громади, аналізу, оцінки поточних і перспективних напрямів розвитку громади, моніторингу виконання організаційних та практичних заходів, спрямованих на розвиток громади, а також для визначення правового статусу, повноважень і умов діяльності радника міського голови на громадських засадах пропонується затвердити Положення про радника міського голови на громадських засадах та затвердити зразок посвідчення радника міського голови на громадських засадах.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про радника міського голови на громадських засадах та зразки посвідчення».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

І. Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік:

Внести зміні до розділу «Благоустрій» та розділів «Інвестиційна діяльність» та «Управління об’єктами комунальної власності»:

Зменшити в сумі 24827 грн. (поточний ремонт доріг), 48350 грн. (капітальний ремонт тротуарів), 100000 грн. (на придбання енергетичного дерева) і відповідно збільшити на суму 18523 грн. на співфінасування по об’єкту «Придбання техніки і обладнання для комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області», на придбання контейнерів для сміття в сумі 2950 грн., на забезпечення виконання робіт з капітального ремонту водопровідних та каналізаційних мереж в сумі 38507 грн., на придбання 4-х автобусних зупинок в сумі 100000 грн., на оплату сертифікату для закінчених робіт по реконструкції водопровідної системи в сумі 8837 грн.

ІІ. Внести зміні до заходів Програма проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2018 рік:

Збільшити обсяг фінансування на заходи з нагоди Новорічних і різдвяних свят на 9313 грн. за рахунок невикористаного обсягу асигнувань з нагоди свята Івана Купала, Дня пива та заходів по програмі підтримки молоді.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

І. Відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України, пункту 13 рішення сесії Кремінської міської ради від 21.12.2017 № 28/22 «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2017 рік», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у міжсесійний період прийнято розпорядження міського голови від 05 грудня 2018 року № 03-01/136, «Про уточнення показників міського бюджету на 2018 рік», в якому:

  1. Провести уточнення планових показників загального фонду міського бюджету шляхом перерозподілу та внесення змін до помісячного розпису видаткової частини бюджету, а саме:

1.1. Зменшити планові асигнування загального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 "Організація благоустрою населених пунктів" КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у квітні на суму 11630 грн. (поточний ремонт доріг).

1.2. Збільшити планові асигнування загального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7363 «Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в квітні на загальну суму 8680 грн., в тому числі для збільшення співфінасування по наступному об’єкту:

«Придбання техніки і обладнання для комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області» на суму 8680 грн.

1.3. Збільшити планові асигнування загального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 "Організація благоустрою населених пунктів" КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в квітні на суму 2950 грн. (придбання контейнерів для сміття).

  1. Провести уточнення планових показників спеціального фонду міського бюджету шляхом перерозподілу та внесення змін до помісячного розпису видаткової частини бюджету, а саме:

2.1. Зменшити планові асигнування спеціального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 "Організація благоустрою населених пунктів" КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» у серпні на суму 48350грн. (капітальний ремонт тротуарів).

2.2. Збільшити планові асигнування спеціального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7363 «Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» в серпні на загальну суму 9843 грн., в тому числі для збільшення співфінасування по наступному об’єкту:

«Придбання техніки і обладнання для комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» Кремінської міської ради Кремінського району Луганської області» на суму 9843 грн.

2.3. Збільшити планові асигнування спеціального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6013 «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» в серпні на загальну суму 38507 грн. (для забезпечення виконання робіт з капітального ремонту водопровідних та каналізаційних мереж).

ІІ. Відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України, пункту 13 рішення сесії Кремінської міської ради від 21.12.2017 № 28/22 «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2017 рік», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у міжсесійний період прийнято розпорядження міського голови від 11 грудня 2018 року № 03-01/139 «Про уточнення показників міського бюджету на 2018 рік», в якому:

  1. Провести уточнення планових показників загального фонду міського бюджету шляхом перерозподілу та внесення змін до помісячного розпису видаткової частини бюджету, а саме:

1.1. Зменшити планові асигнування загального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 "Організація благоустрою населених пунктів" КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у квітні на суму 13197 грн. (поточний ремонт доріг).

1.2. Збільшити планові асигнування загального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6013 «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» КЕКВ 2800 «Інші поточні видатки» в квітні на загальну суму 8837 грн. (оплата за сертифікат).

1.3. Збільшити планові асигнування загального фонду по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» в квітні на суму 4360 грн. (оплата послуг по висвітленню діяльності міської ради на регіональних телеканалах та радіо).

ІІІ. За рахунок перерозподілу планових асигнувань видатків між кодами бюджетної класифікації по спеціальному фонду міського бюджету:

  1. Зменшити планові асигнування видатків спеціального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» зменшити невикористані асигнування в серпні в сумі 100000 грн. по капітальному ремонту тротуарів

  1. Збільшити планові асигнування видатків спеціального фонду по:

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6030 «Благоустрій міст, сіл, селищ» збільшити по КЕКВ 3110 «Придбання предметів довгострокового використання» в серпні на суму 100 000 грн. з метою придбання металевих конструкцій для розміщення білбордів.

  1. На виконання п.49 Постанови КМУ № 228 від 28.02.2002 «Про затвердження порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» протягом бюджетного періоду розпорядники вносять зміни до спеціального фонду кошторису за власними надходженнями на підставі довідки Казначейства про підтвердження надходжень на спеціальні реєстраційні рахунки, без внесення відповідних змін до бюджетного розпису за спеціальним фондом бюджету. Наприкінці року розпорядники упорядковують бюджетні зобов'язання з урахуванням внесених до спеціального фонду кошторису змін. На підставі вищезазначеного внести зміни до доходної та видаткової частини спеціального фонду міського бюджету в частині власних надходжень бюджетних установ:

Збільшити доходну частину спеціального фонду бюджету по КДК 25020100 «Благодійні внески, гранти та дарунки» на суму 399414,70 грн.

Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду бюджету по

ТПКВКМБ/ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» на загальну суму 399414,70 грн. - на підставі Звіту про розпорядження майном/ угоди дарування № КНА 127 від керівника Проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості» направленого на підвищення прозорості місцевих органів влади та Звіту про розпорядження майном/угоди дарування № ЕSТ006 по Проекту «Зміцнення громадської довіри» направленого на покращення надання послуг на місцевому рівні, проведено оприбуткування переданого безоплатного майна в натуральній формі, в т.ч.:

КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» на суму 3975 грн.;

КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» на суму 395439,70 грн.

Збільшити доходну частину спеціального фонду бюджету по КДК 25020200 «Кошти, що отримують бюджетні установи від підприємств, організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних установ для виконання цільових заходів, у тому числі заходів з відчуження для суспільних потреб земельних ділянок та розміщених на них інших об`єктів» на суму 77962,01 грн.

Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду бюджету на загальну суму 77962,01 грн. , в тому числі по:

            ТПКВКМБ/ТКВКБМС 3210 «Організація та проведення громадських робіт» на суму 77443,01 грн. - проведена оплата по громадським роботам Центром зайнятості населення, в т.ч.: КЕКВ 2111 «Заробітна плата» на суму 64536,87 грн.; КЕКВ 2120 «Нарахування на оплату праці» на суму 12906,14 грн.

 ТПКВКМБ/ТКВКБМС 6083 «Проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа»

 КЕКВ 3240 «Капітальні трансферти населенню» на суму 2519 грн.- благодійні внески для придбання житла неповнолітній дитині-сироті Горобцовій А.В., на рахунок продавця житла відповідно до укладеного та нотаріально посвідченого договору купівлі-продажу квартири за адресою: м. Рубіжне, вул. 30 років Перемоги, 4/276.

Збільшити дефіцит спеціального фонду бюджету за рахунок використання залишку на початок року в сумі 23312206,62 грн.

Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду бюджету по ТПКВКМБ/ТКВКБМС 7700 «Реалізація програм допомоги і грантів Європейського Союзу, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ» на суму 23312206,62 грн., в т.ч.:

КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» на суму 232123,91 грн.;

КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних) на суму 2495389,24 грн.;

КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» на суму 1590560,86 грн.;

КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація інших об’єктів» на суму 18994132,61 грн.

 І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2018 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради та пропозицію:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» та Кремінське ВУВКГ:

- капітальний ремонт каналізаційного колектору на суму 6565,20 грн. (вул. Титова м.Кремінна);

- капітальний ремонт водопровідних мереж на суму 2168,40 грн. ( вул.Гоголя м.Кремінна);

- капітальний ремонт водопровідних мереж на суму 3532,80 грн. ( вул.Дражевського м.Кремінна);

- капітальний ремонт водопровідних мереж на суму 5174,40 грн. (пл..Красна м.Кремінна);

- капітальний ремонт водопровідних мереж на суму 19225,20 грн. (пр.Дружби м.Кремінна);

- капітальний ремонт каналізаційного колектору на суму 5014,80 грн. (пр. Дружби м.Кремінна);

 - капітальний ремонт водопровідних мереж на суму 5725,20 грн. ( вул.Красна м.Кремінна);

- капітальний ремонт водопровідних мереж на суму 10944,00 грн. ( провул.Вересневий м.Кремінна);

капітальний ремонт тротуару та техн.. нагляд на суму 22502,85 грн. ( пр. Дружби м.Кремінна);

 капітальний ремонт тротуару та техн.. нагляд на суму 122659,60 грн. ( вул. Шевченко м.Кремінна);

капітальний ремонт та техн.. нагляд асфальтового покриття на суму 191060,60 грн. ( вул. Шевченко м.Кремінна);

- місток металевий конструкційний на суму 23000,00 ;

- металева огорожа на дорожний міст по вул..Гиревої на суму 30450,00 грн.;

- капітальний ремонт дороги та техн. нагляд на суму 1457532,82 грн. ( вул.. Підвільшанська м.Кремінна) ;

- Альтанка ( бювет) на суму 79860,00 грн.;

- капітальний ремонт дороги на суму 475003,60 грн. (вул.Горького м.Кремінна ) ;

- металева конструкція для відновлення пішохідного переходу через річку Красна на суму 178011,00 грн.;

- ігровий комплекс « Капітошка» на суму 22440,00 грн. із ПДВ ;

- гойдалка підвісна на суму 6336,00 грн. із ПДВ;

- гойдалка « Мрія » на суму 11622,00 грн. із ПДВ:

- карусель « Велика» на суму 8616,00 грн. із ПДВ;

- пісочниця на суму 3000,00 грн. із ПДВ;

- турнік подвійний на суму 6486,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Повітряний ходок» на суму 9108,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Жим від грудей-тяга зверху» на суму 15648,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Маятник- твістер» на суму 8400,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Жим ногами горизонтальний подвійний» на суму 9240,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Упор для преса» на суму 7590,00 грн. із ПДВ;

- тренажер для м’язів стегна на суму 8280,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Гіперекстензія» на суму 4830,00 грн. із ПДВ;

- тренажер для м’язів черевного преса на суму 7824,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Орбітрек» на суму 9430,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Бруси» на суму 6672,00 грн. із ПДВ;

- тренажер « Розгинатель стегна» на суму 9204,00 грн. із ПДВ;

- контейнера для відходів на суму 50040,00 грн. із ПДВ;

- косилка роторна КРН-1,35 з карданом на суму 30226,00 грн.;

- моток оса бензинова на суму 8680,00 грн.;

- компресор 65-100 на суму 9222,00 грн.;

- мототрицикл МТ 200 на суму 70745,00 грн. із ПДВ;

- сніг очисна машина на суму 138000,00 грн. із ПДВ;

- трактор на суму 194373,00 грн.;

- снігоприбирог бензиновий на суму 24980,00 грн.;

- бензопила м5 -361 на суму 159593,00 грн.;

- бензопила м5-250 на суму 20838,00 грн.;

- причіп-розкидач Л-415 на суму 162000,00 із ПДВ.

  1. Створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» та Кремінське ВУВКГ у складі:

 Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови, голова комісії;

Макогон Н.М. – заступник міського голови з фінансово - економічних питань, заступник голови комісії;

Члени комісії:

Смалько Н.М. – начальник планово-фінансового відділу - головний бухгалтер( далі ПФВ) апарату виконавчого комітету міської ради, заступник голови комісії;

Китайгора І.О. – начальник відділу розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва;

Дзивульський М.А. – В.О. керівника КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»;

Фещенко О.В. – керівник ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС»;

 Ямпольська М.В. – головний бухгалтер ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»;

Макарчук Д.П. – директор Кремінського ВУВКГ;

Проскурникова М.С. – головний бухгалтер Кремінського ВУВКГ.

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про продовження строку дії договору оренди.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила лист Головного управління Держгеокадастру у Луганській області від 11.12.2018 №18-12-063-9888/2-18 та пропозицію продовжити строк дії договору оренди індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Кремінна від 14.12.2015 №141115 з Головним управлінням Держгеокадастру у Луганській області до 31.12.2018, а також Кремінському міському голові підписати додаткову угоду, в якій передбачити строк дії договору оренди індивідуально визначеного майна,що належить до комунальної власності територіальної громади міста Кремінна від 14.12.2015 №141115 до 31.12.2018.

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про продовження строку дії договору оренди».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення 36 сесії міської ради 7 скликання від 11.07.2018 року за № 36/12.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що у звязку з внесенням змін до ст. 274, 277 Податкового кодексу України відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» від 23.11.2018 року за № 2628-VIII пропонується внести зміни до рішення 36 сесії міської ради 7 скликання від 11.07.2018 року за № 36/12 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік в адміністративних межах Кремінської міської ради», а саме:

- пункт 09 «Землі лісогосподарського призначення» додатку 1 «Ставки земельного податку» затвердженого рішенням 36 сесії міської ради 7 скликання від 11.07.2018 року за № 36/12 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік в адміністративних межах Кремінської міської ради» викласти в новій редакції згідно додатку 1.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення 36 сесії міської ради 7 скликання від 11.07.2018 року за № 36/12».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про встановлення транспортного податку.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що Відповідно до ст. 10, п. 12.3, ст. 12, ст. 267 Податкового кодексу України, Закону України від 23 листопада 2018 року № 2628-VIIІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» пропонується встановити на території Кремінської міської ради транспортний податок, а також норму, що платники податку, об’єкт оподаткування, база оподаткування, ставка податку, податковий період, порядок обчислення та сплати податку, порядок сплати податку, строки сплати податку визначаються Податковим кодексом України.

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення транспортного податку».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про встановлення туристичного збору.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що відповідно до ст. 10, п. 12.3, ст. 12, ст. 268 Податкового кодексу України, Закону України від 23 листопада 2018 року № 2628-VIIІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» пропонується наступне:

  1. Встановити ставку туристичного збору у розмірі 0,1 відсотка для внутрішнього туризму та 1 відсотка для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.
  2. Справляння збору в адміністративних межах Кремінської міської ради здійснюється з тимчасового розміщення у таких місцях проживання (ночівлі):

а) готелі, кемпінги, мотелі, гуртожитки для приїжджих, хостели, будинки відпочинку, туристичні бази, гірські притулки, табори для відпочинку, пансіонати та інші заклади готельного типу, санаторно-курортні заклади;

б) житловий будинок, прибудова до житлового будинку, квартира, котедж, кімната, садовий будинок, дачний будинок, будь-які інші об’єкти, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі).

  1. Справляння збору в адміністративних межах Кремінської міської ради здійснюється такими податковими агентами:

а) юридичними особами, філіями, відділеннями, іншими відокремленими підрозділами юридичних осіб згідно з підпунктом 268.7.2 пункту 268.7 цієї статті, фізичними особами - підприємцями, які надають послуги з тимчасового розміщення осіб у місцях проживання (ночівлі), визначених підпунктом 268.5.1 цієї статті;

б) квартирно-посередницькими організаціями, які направляють неорганізованих осіб з метою їх тимчасового розміщення у місцях проживання (ночівлі), визначених підпунктом "б" підпункту 268.5.1 пункту 268.5 цієї статті, що належать фізичним особам на праві власності або на праві користування за договором найму.

  1. Платники збору, особливості справлення збору, порядок сплати збору, податкові пільги та їх порядок застосування визначаються Податковим кодексом України.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про встановлення туристичного збору».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження текстів підписаних Угод про передачу коштів.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою здійснення оплати в рамках проекту «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» пропонується затвердити текст Угоди про передачу коштів позики №13010-05/112 від 18 листопада 2016 року між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Кремінською міською радою, а також затвердити текст Додаткової угоди №1310-05/112-1 від 23 липня 2018 року до Угоди про передачу коштів позики №13010-05/112 від 18 листопада 2016 року між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Кремінською міською радою.

І ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження текстів підписаних Угод про передачу коштів».

Прийнято одноголосно.

 

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 8 по вулиці Центральна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЦЕНТРАЛЬНЕ – 2018».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, письмове звернення голови правління ОСББ «ЦЕНТРАЛЬНЕ -2018» Рикова Ю.М. про передачу житлового будинку №8 по вулиці Центральна на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №8 по вулиці Центральна в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс, в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ЦЕНТРАЛЬНЕ – 2018» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 8 по вулиці Центральна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЦЕНТРАЛЬНЕ – 2018»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 12 по вулиці Шевченко з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЕДЕЛЬВЕЙС-2018».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «ЕДЕЛЬВЕЙС-2018» Шевченко В.К. про передачу житлового будинку №25 по вулиці Шевченко на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №12 по вулиці Шевченко в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс, в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ЕДЕЛЬВЕЙС-2018» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 12 по вулиці Шевченко з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЕДЕЛЬВЕЙС-2018»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 25 по вулиці Шевченко з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Альянс-Комфорт».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «Альянс-Комфорт» Розсохи О.І. про передачу житлового будинку №25 по вулиці Шевченко на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №25 по вулиці Шевченко в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Альянс-Комфорт» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 25 по вулиці Шевченко з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Альянс-Комфорт»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 5 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Дружба- Кремінна ».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ про передачу житлового будинку №5 по провулку Дружби на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №5 по провулку Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 5 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Дружба- Кремінна »».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 16 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «КАРАВАН».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «КАРАВАН» Виноградова В.В. про передачу житлового будинку №16 по провулку Дружби на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №16 по провулку Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «КАРАРВАН» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 16 по провулку Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «КАРАВАН»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 8 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ТИТОВСЬКЕ».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «ТИТОВСЬКЕ» Кошакова Д.В. про передачу житлового будинку №8 по проспекту Дружби на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №8 по проспекту Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ТИТОВСЬКЕ» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 8 по проспекту Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ТИТОВСЬКЕ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 3 по провулку Піддубний з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Дубочок-3».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «Дубочок-3» Голуба С.В. про передачу житлового будинку №3 по провулку Піддубний на баланс, в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №3 по провулку Піддубний в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дубочок-3» і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 3 по провулку Піддубний з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Дубочок-3»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирних житлових будинків комунальної власності Кремінської територіальної громади з управління (балансу) управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» в управління (на баланс) дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою збереження багатоквартирного житлового фонду комунальної власності Кремінської територіальної громади, попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аваріями на внутрішньобудинкових інженерних мережах в будинках, в яких станом на 01.12.2018 року не створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, враховуючи відсутність учасників при проведенні конкурсу по визначенню суб’єктів господарювання – виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків, які знаходяться в комунальній власності територіальної громади міста Кремінна пропонується надати дозвіл на безоплатну передачу з балансу управляючої компанії Товариство з обмеженою відповідальністю «АНВІРА-ТЕКС» (ТОВ «АНВІРА-ТЕКС») код ЄДРПОУ 34579727 в оперативне управління на баланс дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» багатоквартирних житлових будинків м.Кремінна згідно додатку до проекту рішення і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирних житлових будинків комунальної власності Кремінської територіальної громади з управління (балансу) управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» в управління (на баланс) дочірнього підприємства «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про продовження терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист керівника Кремінського ВУ ВКГ Макарчука Д.П. від 04.12.2018 № 505/25 стосовно надання дозволу на продовження у 2019 році терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації та пропозицію продовжити термін експлуатації діючих полів фільтрації по прийманню каналізаційних стоків м. Кремінна на термін до 31.12.2019 року і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про продовження терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                                                   В.І. КРЕМЕНЧУК

Read 860 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG