accordion menu jquery

Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 25 лютого 2022 12:15

Звернення Кремінського міського голови

Дорогі жителі Кремінської громади!

В умовах нелегкого випробування, яке випало на нашу долю, хочу, найперше, щоб ви зберігали спокій. Я - з вами!

Міська рада робить все, щоб зберегти стабільну роботу інфраструктури, яка відповідає за життєзабезпечення, щоб ви мали електроенергію, воду, продукти харчування. Для цього комунальні служби працюють в режимі підвищеної готовності. У координації зі службами МНС, орган самоврядування забезпечує заходи по збереженню правопорядку у Кремінній та селах громади.

Проінспектовано і підготовлено місця захисту і укриття (інформація про це є на сайті міської ради, розміщувалася в соцмережах, є у кожного керівника ОСББ). То ж, в разі необхідності, укриття готові прийняти жителів.

Аналогічну ситуацію мені вже доводилося переживати у 2014 році, то ж маю гіркий досвід. Луганськ я покинув останнім, після того, як повернули додому дітей з Лутугінського інтернату, що були на відпочинку в Криму. Тільки після цього, будучи народним депутатом, я виїхав до Києва.

Так і сьогодні. Ви мені довірили свою долю і мій обов’язок до кінця бути зі своїми виборцями, з громадою.

На місці залишається депутатський корпус, всі керівники служб і установ. Ви завжди можете до них звернутися за консультацією і допомогою.

Закликаю зберігати спокій, залишатися вдома, берегти дітей і себе та не піддаватися паніці. Ми на своїй землі, у своїх домівках! Дасть Бог, все це закінчиться і ми далі будемо жити, ніхто нас не змусить звернути зі шляху розвитку нашої громади. Ми разом, ми сильні!

Завжди з вами,
міський голова Володимир Струк

Read 418 times
Kremins'ka TG