Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Понеділок, 21 жовтня 2024 12:57

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: Послуги з адміністрування програмного забезпечення «Електронний засіб навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент» в режимі on-line (Код ДК 021:2015  72260000-5 — Послуги, пов'язані з програмним забезпеченням)

Обґрунтування доцільності закупівлі. придбання програмного забезпечення здійснюється задля якісної організації дистанційного навчання в умовах воєнного стану.

Обґрунтування обсягів закупівлі.

відповідно до потреби та обсягів кошторисних призначень на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Програмне забезпечення повинно відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на інформаційні ресурси, нормам і стандартам, законодавчо встановленим на території України.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідного товару, спеціалізованих торгівельних майданчиках та в електронній системі закупівель.

Очікувана вартість предмета закупівлі 499 950,00 грн.

Номер закупівлі на Prozorro: UA-2024-10-21-004049-a 

Read 8 times

Main Menu

Kremins'ka TG