Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 26 квітня 2021 16:33

2021/111. Про проведення конкурсу живопису «Кольорові звуки» за музичними творами для дітей і юнацтва композитора та членкині Національної спілки композиторів України Олени Гончарук

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

«26» квітня 2021 року

Кремінна

№ 03-01/111

Про проведення конкурсу живопису
«Кольорові звуки» за музичними творами
для дітей і юнацтва композитора та членкині
Національної спілки композиторів України
Олени Гончарук

 

З метою виявлення у юних художників творчих здібностей та вміння відображати неповторну красу музичного мистецтва засобами живопису, розвитку, популяризації та активізації дитячої художньої творчості, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування»:

 

  1. Провести 11 травня 2021 року конкурс живопису «Кольорові звуки» за музичними творами для дітей і юнацтва композитора та членкині Національної спілки композиторів України Олени Гончарук.
  2. Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення конкурсу живопису «Кольорові звуки» за музичними творами для дітей і юнацтва композитора та членкині Національної спілки композиторів України Олени Гончарук у складі, що додається.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Удовенка О.В.

 

Міський голова                          Володимир СТРУК

Read 278 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG