Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 січня 2021 09:20

2021/14 Про покладення обов’язків у сфері надання адміністративних послуг громадянам України щодо оформлення документів, що посвідчують особу

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

19 січня 2021 року

Кремінна

№ 03-01/14

Про покладення обов’язків у сфері надання
адміністративних послуг громадянам України
щодо оформлення документів, що посвідчують
особу, та призначення відповідальних осіб за
приймання-передачу бланків паспортних
документів (персоналізованих), оформлених
за заявами-анкетами, які прийняті управлінням
«Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП)
Кремінської міської ради, за адресою:
просп. Дружби, 13, м. Кремінна

 

З метою надання адміністративних послуг громадянам України щодо оформлення документів, що посвідчують особу з дотриманням вимог законів України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», «Про громадянство України», «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», на виконання Закону України «Про адміністративні послуги» від 06.09.2012 № 5203-VI, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Покласти обов’язки з контролю надання адміністративних послуг громадянам України у сфері оформлення документів, що посвідчують особу, на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Макогон Наталю Миколаївну.
  2. Покласти обов’язки з надання адміністративних послуг громадянам України щодо оформлення документів, що посвідчують осіб, та призначити відповідальними за прийом-передачу бланків паспортних документів (персоналізованих), оформлених за заявами-анкетами, які прийняті управлінням «ЦНАП» на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради– Макогон Наталю Миколаївну (тел. _______); тимчасово виконуючу обов’язки керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету ради – Літвін Олену Юріївну (тел. _______), завідувача сектора оформлення та видачі паспорта громадянина України –адміністратора управління «ЦНАП» – Бурковську Наталю Миколаївну (тел. ________) (матеріально відповідальна особа); адміністратора сектора оформлення та видачі паспорта громадянина України управління «ЦНАП» - Османову Олену Миколаївну (тел. _______) (матеріально відповідальна особа).
  3. Покласти обов’язки з надання адміністративних послуг громадянам України щодо оформлення документів, що посвідчують особу, та покласти обов’язки з захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах на головного спеціаліста відділу внутрішньої політики, преси та інформації Кремінської міської ради – Тарасова Максима Миколайовича.
  4. Розпорядження міського голови від 04 березня 2019 року № 03-03/24 вважати таким, що втратило чинність.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 189 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG