Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Пульс - онлайн платформа для збору відгуку від бізнесу про взаємодію з державою

Середа, 02 жовтня 2024 16:47

2024/400. Про утворення робочої групи з організації проведення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

02 жовтня 2024 року

м. Кремінна

№ 01-08/400

Про утворення робочої групи
з організації проведення стратегічної
екологічної оцінки документів
державного планування

Керуючись статтями 4, 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 № 389-VIII, статтею 5 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 20.03.2018 № 2354-VIII, Законом України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», Постановою Верховної Ради України від 01.07.2022 № 2333-ІХ «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 № 621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проектів Бюджетної декларації та державного бюджету», Постановою Кабінету Міністрів України від 02.05.2023 № 430 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки», враховуючи Стратегію розвитку Кремінської об’єднаної територіальної громади Луганської області до 2027 року

зобов’язую:

  1. Утворити робочу групу з організації проведення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування, затвердивши її склад та Положення про неї, що додаються.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ


ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження начальника
Кремінської міської військової
адміністрації
від 02.10.2024 № 01-08/400

Склад робочої групи з організації проведення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування*

Макогон Н.М.               - заступник начальника військової адміністрації з житлово – комунальних та соціальних питань, голова робочої групи;

Дзивульський Г.А.       - начальник управління житлово – комунального господарства та інфраструктури, заступник голови робочої групи;

Потапов І.В.                 - головний спеціаліст відділу інвестиційної та проектної діяльності, секретар робочої групи;

 

Члени робочої гру1пи:

Борщук Ю.Г.                - начальник відділу економіки, торгівлі та регуляторної діяльності;

Карташов О.М.             - начальник відділу інвестиційної та проектної діяльності;

Кошаков Д.В.               - головний спеціаліст-юрисконсульт;

Мамчур С.В.                - головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства та інфраструктури;

Смалько Н.М.               - начальник фінансового управління;

Шлеіна Т.В.                  - завідувач сектору містобудування управління житлово-комунального господарства та інфраструктури.

 

* Стратегії, плани, програми та програмні документи, включаючи зміни до них, які розробляють та/або підлягають затвердженню військовою адміністрацією

 

Заступник начальника військової
адміністрації з житлово-комунальних
та соціальних питань                                                   Наталя МАКОГОН


ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження начальника
Кремінської міської військової
адміністрації
від 02.10.2024 № 01-08/400

ПОЛОЖЕННЯ
про робочу групу з організації проведення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування

  1. Робоча група з організацій проведення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування (далі - Робоча група), які розробляються та/або підлягають затвердженню військовою адміністрацією е консультативно-дорадчим органом, який утворюється начальником міської військової адміністрації згідно із Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку», дає можливість зосередитися на всебічному аналізі можливого впливу планованої діяльності на довкілля та використовувати результати цього аналізу для запобігання або пом’якшення екологічних наслідків у процесі планування.
  2. Робоча група у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями голови, а також цим Положенням.
  3. Метою діяльності є здійснення стратегічної екологічної оцінки для забезпечення високого рівня охорони довкілля та сприяння інтеграції екологічних факторів у підготовці документів державного планування (далі – ДДП), та змін до них.
  4. Основними завданнями Робочої групи є:

             - організація проведення стратегічної екологічної оцінки ДДП проектів Програм та змін до них;
             - прийняття рішення про необхідність проведення CEO при внесенні змін до Програм.

  1. До складу Робочої групи входять голова робочої групи, його заступник, секретар та члени робочої групи. Склад робочої групи формується з представників структурних підрозділів військової адміністрації.
  2. Робоча група має право:

             - отримувати в установленому порядку від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ i організацій незалежно від форм власності інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань;

             - залучати в установленому порядку до участі у своїй роботі представників структурних підрозділів військової адміністрації, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками).

  1. Організаційною формою діяльності Робочої групи е засідання, які проводяться ii головою (у разі його відсутності - заступником) за потреби.
  2. Організаційне забезпечення діяльності Робочої групи, підготовку матеріалів для проведення засідань та ведення протоколів здійснює секретар, який не пізніше ніж за три дні до проведення засідання повідомляє членам Робочої групи про порядок денний, місце проведення i час його початку.
  3. Голова Робочої групи, заступник та члени Робочої групи можуть вносити пропозиції щодо тематики розгляду питань.
  4. Засідання Робочої групи вважаться правомочним, якщо на ньому присутні більш ніж половина ii складу.
  5. Рішення Робочої групи приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні шляхом відкритого голосування та оформлюються протоколом, який підписуються головуючим на засіданні та секретарем i надсилається всім членам робочої групи. У разі рівного розподілу голосів вирішальним с голос головуючого на засіданні.
  6. Член Робочої групи, який не підтримує пропозиції (рекомендації), може викласти у письмовій формі свою окрему думку, що додається до протоколу засідання та с його невід’ємною частиною.
  7. Організаційне забезпечення діяльності Робочої групи здійснює відділ економіки, торгівлі та регуляторної політики або управління житлово – комунального господарства та інфраструктури Кремінської міської військової адміністрації.

Заступник начальника військової
адміністрації з житлово-комунальних
та соціальних питань                                                   Наталя МАКОГОН

Read 19 times

Main Menu

Kremins'ka TG