Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 20 червня 2022 17:07

2022/37. Про створення Ради ВПО

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

20 червня 2022 року

Кремінна

№01-01/37

Про створення Ради ВПО

З метою дотримання прав, свобод та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб, у зв’язку зі збройною агресією російської федерації та запровадженням на території України воєнного стану та враховуючи збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб, керуючись Законами України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб» зобов’язую:

  1. Створити Раду внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації.
  2. Затвердити персональний склад Ради внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації, що додається.
  3. Встановити, що особи, які не підпорядковуються Кремінській міській військовій адміністрації, включені до складу Ради внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації за згодою.
  4. Затвердити Положення про Раду внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації, що додається.
  5. Раді внутрішньо переміщених осіб при Кремінській міській військовій адміністрації забезпечити проведення відповідної роботи згідно з вимогами чинного законодавства України та Положенням про Раду внутрішньо переміщених осіб.
  6. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Начальник міської військової адміністрації                  Олександр ДУНЕЦЬ

Read 81 times

Main Menu

Kremins'ka TG