Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 22 листопада 2022 09:57

2022/161. Про внесення змін до розпорядження начальника ВА «Про затвердження персонального складу посадових осіб відповідальних за діяльність пункту видачі в м. Дніпро»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

21 листопада 2022 року

Кремінна

№01-01/161

Про внесення змін до розпорядження начальника
військової адміністрації від 12.08.2022 № 01-01/68
«Про затвердження персонального складу посадових
осіб відповідальних за діяльність пункту видачі
в м. Дніпро»

 З метою дотримання прав, свобод та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб, надання допомоги особам, постраждалим від збройної агресії російської федерації та запровадженням на території України воєнного стану, керуючись ст.ст.4, 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст. 11 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Постанови Верховної Ради України «Про здійснення начальниками Кремінської і Рубіжанської міських військових адміністрацій Сєвєродонецького району Луганської області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»

зобов’язую:

  1. Внести зміни до пункту 2 розпорядження начальника міської військової адміністрації від 12.08.2022 № 01-01/68 «Про затвердження персонального складу посадових осіб відповідальних за діяльність пункту видачі в м. Дніпро» в частині адреси:

адреса: вул. Володимира Антоновича, буд. 72 А, м. Дніпро, Дніпропетровська область.

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника військової адміністрації з житлово – комунальних та соціальних питань Макогон Н.М.

 

Начальник військової адміністрації                       Олександр ДУНЕЦЬ

Read 126 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG