Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 30 червня 2021 11:17

446. Про заборону використання та реалізацію феєрверків, салютів та інших піротехнічних виробів

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

23 червня 2021 року

 Кремінна

№ 446

Про заборону використання
та реалізацію феєрверків, салютів
та інших піротехнічних виробів

 

З метою уникнення провокацій щодо порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню, а також попередження нещасних випадків, пов’язаних із використанням феєрверків, ракет, салютів та петард, зважаючи на ймовірну можливість здійснення терористичних актів, враховуючи лист командувача об’єднаних сил Міністерства оборони України від 07.05.2021 № 03/01.01-31-02248 та лист Першого заступника голови Луганської облдержадміністрації від 07.05.2021 № 03/01.01-31-02248, керуючись аб. 7 ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та ст. 30, 58, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Заборонити використання та реалізацію феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв сумнівного походження, без інструкції по використанню, не сертифіковані, на території Кремінської міської ради як території проведення операції об’єднаних сил.
  2. Управлінню економіки оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульського Г.А.

 

Т.в.о. заступника міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради                                                      Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 220 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG