Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 30 червня 2021 10:57

430. Про затвердження висновку служби у справах дітей Кремінської міської ради про підтвердження місця проживання малолітньої, для її тимчасового виїзду за межі України

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«23» червня 2021 року

Кремінна

 № 430

Про затвердження висновку служби
у справах дітей Кремінської міської
ради про підтвердження місця
проживання малолітньої ХХХ, ХХХ р. н.,
для її тимчасового виїзду за межі України

 

Розглянувши висновок служби у справах дітей Кремінської міської ради від ХХХ № ХХХ про підтвердження місця проживання малолітньої ХХХ, ХХХ р. н., для її тимчасового виїзду за межі України, заяву громадянки ХХХ, ХХХ р. н., документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 та інші документи, зібрані службою у справах дітей Кремінської міської ради встановлено, що малолітня ХХХ, ХХХ р. н., зареєстрована та проживає за адресою: вул. ХХХ, буд. ХХХ, кв. ХХХ, м. Кремінна, Луганська область, разом з матір’ю ХХХ, ХХХ р. н., враховуючи викладене, керуючись Законом України «Про захист персональних даних», ст.ст. 34, 40, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 2 ст. 19, ч. 5 ст. 157 Сімейного кодексу України, п. 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866, відповідно до протоколу комісії з питань захисту прав дитини від 17.06.2021 № 6, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виходячи з інтересів дитини, виконавчий комітет Кремінської міської ради Луганської області

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити висновок служби у справах дітей Кремінської міської ради від ХХХ № ХХХ про підтвердження місця проживання малолітньої ХХХ, ХХХ р. н., за адресою: вул. ХХХ, буд. ХХХ, кв. ХХХ, м. Кремінна, Луганська область разом з матір’ю ХХХ, ХХХ р. н., для її тимчасового виїзду за межі України (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради Макогон Н.М.

 

Громадянку ХХХ, ХХХ р. н., повідомлено про необхідність інформування служби у справах дітей про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену ч. 7 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

 

Т.в.о. міського голови з питань
виконавчих органів ради                                    Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 187 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG