Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 08 червня 2021 09:20

388. Про затвердження протоколу конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Кремінна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

04 червня 2021 року

Кремінна

№ 388

Про затвердження протоколу
конкурсної комісії з призначення управителя
багатоквартирних будинків у житловому фонді
комунальної власності територіальної громади м. Кремінна

 

З метою реалізації Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», розглянувши протокол засідання конкурсної комісії з призначення правителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м. Кремінна від 25.05.2021 № 3, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, Положення про конкурсну Комісію щодо призначення управителя з управління багатоквартирним будинком, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.06.2017 № 137 зі змінами, враховуючи відсутність конкурсних пропозицій, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити протокол конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м. Кремінна від 25.05.2021 №3.
  2. Директору ДП «ККГ» КП «ККС» організувати загальні збори з співвласниками багатоквартирних будинків в яких не визначена форма управління для надання роз’яснення щодо обрання форми управління будинком і процедури списання багатоквартирних будинків з балансу підприємства.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульського Г.А.

 

Т.в.о. міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради                         Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 247 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG