Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 07 червня 2021 16:58

378. Про затвердження Положення про платні медичні послуги та погодження тарифів на ці послуги, що надаються КНП «Центр ПМСД Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

04 червня 2021 року

Кремінна

№ 378

Про затвердження Положення про платні медичні послуги
та погодження тарифів на ці послуги, що
надаються комунальним некомерційним підприємством
«Центр первинної медико-санітарної допомоги
Кремінської міської ради»

 

Розглянувши лист генерального директора комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради», з метою покращення медичного обслуговування і залучення додаткових коштів для розвитку матеріально-технічної бази підприємства, керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (зі змінами) від 17.09.1996 № 1138, постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» від 25.12.1996 №1548, виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Положення про платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради» (додаток 1).
  2. Погодити тарифи на платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради» (додаток 2).
  3. 3. Ввести в дію тарифи, встановлених цим рішенням, з моменту його оприлюднення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника управління внутрішнього контролю та аудиту міської ради Сафо С. О.

 

Т.в.о. міського голови з питань діяльності
виконавчих органів ради                                  Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 230 times

Main Menu

Kremins'ka TG