Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 12 травня 2021 14:29

330. Про щорічний огляд-конкурс на кращий благоустрій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора на території Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

05 травня 2021 року

Кремінна

№330

Про щорічний огляд-конкурс на кращий
благоустрій підприємств, установ, організацій,
багатоквартирних будинків та будинків
приватного сектора на території Кремінської
міської ради

 

З метою поліпшення благоустрою території Кремінської міської ради, залучення жителів громади, підприємств, організацій, установ, фізичних осіб – підприємців до участі у спільній роботі з благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану будівель, прилеглих та дворових територій, а також активізації діяльності органів самоорганізації населення, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Запровадити щорічний міський огляд-конкурс на кращий благоустрій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору на території Кремінської міської ради, який приурочити до святкування Дня міста.
  2. Затвердити Положення про щорічний огляд-конкурс на кращий благоустрій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору на території Кремінської міської ради.
    Додаток – 3 арк.
  3. Секретарю виконавчого комітету оприлюднити умови конкурсу у засобах масової інформації та на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о.заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 204 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG