Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 17 лютого 2022 14:23

54. Про затвердження протоколу засідання Комісії при виконкомі Кремінської міськради з питань забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

15 лютого 2022 року

 Кремінна

 № 54

Про затвердження протоколу засідання Комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради з питань забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків

 

З метою забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків, для формування пропозицій щодо потреби в субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків», та керуючись ст.ст. 34, 40, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити протокол від 15.02.2022 № 1 засідання Комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради з питань забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків.
    Додаток - 3 арк.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради Макогон Н.М.

 

Т.в.о. міського голови з питань
виконавчих органів ради                                  Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ


ПРОТОКОЛ № 1
засідання Комісії при виконавчому комітеті Кремінської міської ради з питань забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків

 

«15» лютого 2022 р.                                                   м. Кремінна

На засіданні присутні:

Макогон Н.М.                    т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, заступник голови комісії;

Іваник А.М.                        начальник служби у справах дітей Кремінської міської ради, секретар комісії;

Донченко С.М.                    головний спеціаліст з юридичних питань відділу персоналу міської ради;

Китайгора І.О.                    начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном міської ради;

Мацегора М.М.                   начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер міської ради;

Смалько Н.М.                     начальник фінансового відділу міської ради;

Федорова Н.А.                    заступник начальника відділу управління соціального захисту населення Сєвєродонецької районної державної адміністрації (за згодою);

Шлеіна Т.В.                         т.в.о. завідувача сектору архітектури та містобудування – головний архітектор міської ради.

Порядок денний:

 

  1. Розгляд питання щодо надання згоди ХХХХХХХХХХХХХХ, ХХХХХ р.н., на перерахування коштів із спеціального рахунка, як оплату за договором купівлі – продажу, за рахунок грошової компенсації, відповідно до розподілу субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа за рахунок субвенції з державного бюджету на 2021 рік.

Розгляд справ:

СЛУХАЛИ:

Заяву гр. ХХХХХХХХХХ р.н., яка зареєстрована за адресою: вул. ХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, м. Кремінна Луганської області, щодо надання згоди на перерахування коштів із спеціального рахунка у сумі 417 477,00 грн., як оплату за договором купівлі - продажу за рахунок грошової компенсації, відповідно до розподілу субвенції з місцевого бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа за рахунок субвенції з державного бюджету на 2021 рік.

Іваника А.М., начальника служби у справах дітей, секретаря комісії, який зазначив:

Відповідно рішення Кремінського районного суду справа № ХХХХ від ХХХХХ р. гр. ХХХХХХХХХХ та гр. ХХХХХ позбавили батьківських прав стосовно ХХХХХХХХХ, ХХХ р.н.

Відповідно до розпорядження Кремінського голови районної державної адміністрації № 55 від 28.01.2011 р. ХХХХХ, ХХХ р.н. надано статус дитини позбавленої батьківського піклування.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради № 271 від 02.08.2011 р., ХХХХХХХ, ХХХ р.н., поставлена на квартирний облік як дитина, позбавлена батьківського піклування.

Відповідно до акту обстеження житлового приміщення (будинку, квартири) від 05.01.2022 № 1, складений структурними підрозділами Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації до повноважень якого належить забезпечення прав дітей, квартира за адресою: пр. ХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, м. Сєвєродонецьк Луганської області, знаходиться у придатному для проживання стані.

Загальна вартість квартири, яка відчужується, відповідно до відомостей, викладених у Звіті про оцінку майна, складеного 25.01.2022 року суб’єктом оціночної діяльності, ТОВ «Агентство по нерухомості «Дісконт», оцінювачем Барановським С.І., становить 425 763,00 грн.

Відповідно до договору купівлі - продажу укладеного 15.02.2022, зареєстрованого в реєстрі за № ХХ, власником квартири за адресою: пр. ХХХХХХХ, буд. ХХ, кв. ХХ, м. Сєвєродонецьк Луганської області, є ХХХХХХХХХХХ, ХХХ р.н. Цей продаж вчинено за 417 477,00 грн.

Відповідно до пункту 15 Порядку та умов надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 615, приватним нотаріусом Сєвєродонецького районного нотаріального округу Луганської області, Короткевич О.Г., накладено заборону відчуження квартири протягом десяти років, яке зареєстроване у реєстрі за № ХХ.

ВИРІШИЛИ:

Надати згоду на перерахування коштів у сумі 417 477,00 грн. із спеціального рахунку № UAХХХХХХХХХХХХХХ, який відкрито в ТВБВ № ХХХХ ІІ – А типу філії – Луганське обласне Управління АТ «ОЩАДБАНК», на ім’я ХХХХХХХХХХ, на рахунок UAХХХХХХХХХХХХХХХХ, який відкрито в АТ «Альфа-Банк», на ім’я ХХХХХХХХХХХХХХХХХ, як оплату за договором купівлі - продажу квартири, укладеного 15.02.2022, зареєстрованого в реєстрі за № ХХ.

Голосували:

За – 8
Проти – 0
Утримались – 0

 

Заступник голови                                    ____________    Наталя МАКОГОН 

Секретар комісії                             ____________    Антон ІВАНИК 

Члени комісії:                                  ____________    Сергій ДОНЧЕНКО

 

 ____________    Ірина КИТАЙГОРА 

 ____________     Марина МАЦЕГОРА 

  ____________    Наталя СМАЛЬКО 

  ____________    Наталія ФЕДОРОВА 

 _____________  Тетяна ШЛЕІНА

Read 234 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG