Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 17 листопада 2021 14:49

898. Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкту - реконструкція житлових квартир під магазин

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

09 листопада 2021 року

Кремінна

№ 898

Про затвердження містобудівних умов
та обмежень для проектування об’єкту -
реконструкція житлових квартир
під магазин за адресою: Луганська обл., м. Кремінна,
пров.Дружби,11 кв.2, кв.3
(за заявою ----)

 

Розглянувши заяву ----про надання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкту реконструкції житлових квартир під магазин за адресою: Луганська обл., м. Кремінна, пров.Дружби, 11 кв.2, кв.3, керуючись п.6 ст.29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 31 травня 2017 року №135 «Про затвердження Порядку внесення реєстру містобудівних умов та обмежень» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 червня 2017 р. № 714/30582 та п. а ч. 9 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Кремінської міської ради.

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкту- реконструкція житлових квартир під магазин за адресою: Луганська обл., м. Кремінна, пров.Дружби, 11 кв.2, кв.3; кадастровий номер земельної ділянки ----.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Дзивульського Г.А.

 

Т.в.о. заступника міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради                        Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 192 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG