Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 29 липня 2021 15:57

9/22. Про впорядкування деяких питань щодо проведення конкурсів на посади керівників комунальних закладів загальної середньої освіти

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕВ’ЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«28» липня 2021 р

Кремінна

№ 22

Про впорядкування деяких питань
щодо проведення конкурсів на посади керівників
комунальних закладів загальної середньої освіти

 

З метою забезпечення реалізації державної кадрової політики в сфері освіти, відповідно до наказу Міністерства освіти та науки України від 28.03.2018 № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», керуючись ст. 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту Законом України», ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Уповноважити Управління освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради Луганської області (код ЄДРПОУ 44020754) провести та організовувати конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Новокраснянський ліцей Кремінської міської ради Луганської області (код ЄДРПОУ 35753059) і приймати пов’язані з цим рішення.
  2. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти (додаток 1).
  3. Порядок та критерії оцінювання учасників конкурсу на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти (додаток 2).
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціального захисту населення, духовності, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту.

 

Міський голова                    Володимир СТРУК

Read 238 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG