Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 червня 2021 10:53

8/54. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду (пров.Дружби)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«24» червня 2021 року

Кремінна

№8/54

Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки та передачу її в оренду громадянам --та --
(м. Кремінна, пров. Дружби, 11)

 

Розглянувши заяву громадян -- та -- щодо передачі в оренду земельної ділянки встановленого розміру відповідно до проекту землеустрою, розробленого на підставі рішення 62 сесії 7 скликання Кремінської міської ради № 62/9 від 12.08.2020 року, керуючись ст.ст.12, 83, 93, 124 Земельного кодексу України, ст. 287, 288 Податкового кодексу України, Законом України “Про оренду землі”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, а також рішенням 7 сесії Кремінської міської ради 8 скликання від 06.05.2021 р. № 7/32 “Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки в адміністративних межах Кремінської територіальної громади” та рішенням 29 сесії міської ради 7 скликання від 31.01.2018 № 29/16 «Про затвердження Типового договору оренди землі, який буде укладатися на земельні ділянки комунальної власності Кремінської міської громади», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 11.
  2. Провести державну реєстрацію за Кремінською територіальною громадою в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель громадської забудови, розташовану за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 11, кадастровий номер: 4421610100:02:275:0050, площею 0,0060 га.
  3. Передати в оренду громадянам --, який зареєстрований за адресою: --, та --, яка зареєстрована за адресою: --, при умовах виконання п.4. даного рішення, строком на 15 років земельну ділянку комунальної власності із земель громадської забудови у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:02:275:0050, площею 0,0060 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, 11, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – вбудованого нежитлового приміщення - магазину.
  4. Орендарям:

4.1. Виконувати обов'язки землекористувачів відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
4.2. У місячний термін укласти Договір оренди землі, провести у встановленому законом порядку реєстрацію права оренди.
4.3. Укласти з Кремінською міською радою Договір про співробітництво з благоустрою прилеглої території та обслуговування закріпленої території.
4.4. У п'ятиденний термін після реєстрації права оренди на земельну ділянку надати копію Витягу про реєстрацію права оренди на земельну ділянку Головному управлінню ДПС у Луганській області.
4.5. У п'ятиденний термін після реєстрації права оренди на земельну ділянку надати копії Витягу про реєстрацію права оренди на земельну ділянку до відділу із земельних питань апарату міської ради.

  1. Встановити з дати укладання договору оренди землі річну орендну плату за земельну ділянку в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.
  2. По закінченню терміну договору оренди землекористувач зобов'язаний провести роботи по поновленню або приведенню до придатного стану для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  3. Відділу із земельних питань та природних ресурсів міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію після укладення Договору оренди землі та проведення Державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 202 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG