Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 червня 2021 10:09

8/33. Про припинення права користування земельними ділянками Кремінському ВУВКГ та надання дозволу КП «Кремінське ВКГ» на проведення інвентаризації земельних ділянок під свердловинами

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«24» червня 2021 року

Кремінна

№8/33

Про припинення права користування земельними ділянками Кремінському
ВУВКГ та надання дозволу КП «Кремінське ВКГ» на проведення інвентаризації
земельних ділянок під свердловинами

 

Розглянувши клопотання керівника КП «Кремінське ВКГ» щодо передачі земельних ділянок в постійне користування та клопотання керівника Кремінському ВУВКГ щодо припинення права користування земельними ділянками під об’єктами технічної інфраструктури (свердловини), враховуючи те, що дані земельні ділянки не внесені до даних Державного земельного кадастру, керуючись ст. 12, 83, 92, 120, 123, 141 Земельного кодексу України, ст 22, 57 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2-а, право постійного користування земельними ділянками комунальної власності із земель іншого призначення загальною площею 5,0868 га, які розташовані за межами населених пунктів та надавалися для утримання свердловин.
  2. Визнати такими, що втратив чинність Державний акти на право постійного користування земельною ділянкою серії ЯЯ № 165213 виданий 28.12.2012 року та зареєстрований за № 442160003000030.
  3. Надати дозвіл Комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2А, на проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під об’єктами комунальної власності (свердловини), розташованих за межами населених пунктів на території Кремінської територіальної громади площею 5,0868 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури – утримання свердловин з послідуючою передачею їх в постійне користування.
  4. Дирекції КП «Кремінське ВКГ» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та надати міській раді на розгляд та погодження.
  5. Розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку землевпорядну документацію подати на розгляд та затвердження міській раді відповідно до чинного законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 231 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG