Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 29 червня 2021 09:15

8/6. Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у Кремінській об’єднаній територіальній громаді на 2021 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 24 » червня 2021

Кремінна

№ 8/6

Про внесення змін до Програми проведення
урочистих та святкових заходів у
Кремінській об’єднаній територіальній
громаді на 2021 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у Кремінській об’єднаній територіальній громаді на 2021 рік, які ухвалені рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 23 грудня 2020 року №2/11 «Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у Кремінській об’єднаній територіальній громаді на 2021 рік» (далі – рішення):
    1.1. Викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів у Кремінській об’єднаній територіальній громаді на 2021 рік в новій редакції, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціального захисту населення, духовності, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 181 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG