Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 14 травня 2021 08:25

7/22. Про створення Молодіжної ради Кремінської міської територіальної громади та затвердження Положення про неї

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«06» травня 2021 року

Кремінна

№ 7/22

Про створення Молодіжної ради
Кремінської міської територіальної громади
та затвердження Положення про неї

 

Керуючись Законами України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», «Про дитячі та молодіжні громадські організації», статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» та з метою активізації участі молоді у соціальному, культурному та громадському житті Кремінської міської територіальної громади, формування її активної суспільно-відповідальної позиції, залучення молоді до вирішення проблем територіальної громади, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити Молодіжну раду Кремінської міської територіальної громади як консультативно-дорадчий орган з питань молодіжної політики.
  2. Затвердити Положення про Молодіжну раду Кремінської міської територіальної громади (додаток 1).
  3. Уповноважити Кремінського міського голову затвердити склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів Молодіжної ради Кремінської міської територіальної громади.
  4. Ініціативній групі провести інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо діяльності та повноважень молодіжної ради Кремінської міської територіальної громади серед молоді громади.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціального захисту населення, духовності, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 269 times

Main Menu

Kremins'ka TG