Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 14 травня 2021 10:11

7/64. Про депутатське звернення депутата Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«06» травня 2021

Кремінна

№7/64

Про депутатське звернення депутата
Кремінської міської ради

 

Заслухавши звернення депутата Кремінської міської ради Осєнова Олександра Миколайовича про становище яке склалося з само вивезенням побутового сміття мешканцями Кремінської ОТГ, керуючись ст. 21, ст. 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 25, ст. 49 Закону України «По місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. З метою забезпечення екологічної чистоти в лісах, лісосмугах, прибережних та понад залізничних та інших територіях, дозволити ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС», як виняток, безкоштовний прийом побутового сміття на міському полігоні ТБВ, від мешканців Кремінської ОТГ в об’ємах не більше одного 1 м3, який вивозиться особистим транспортом (легковий автомобіль з причепом, мото та вело транспорт).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та на постійну комісію Кремінської міської ради з питань землекористування, архітектури, містобудівництва та екології.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 298 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG