Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 14 травня 2021 08:37

7/29. Про Порядок виплати винагороди державним реєстраторам Управління «ЦНАП Кремінської міської ради»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 06 » травня 2021 року

Кремінна

№7/29

Про Порядок виплати винагороди
державним реєстраторам Управління
«Центр надання адміністративних послуг
Кремінської міської ради»

 

У зв’язку з кадровими змінами та з метою забезпечення стимулюючого впливу на ефективність праці та зміцнення виконавчої дисципліни державних реєстраторів, відповідно до абзацу 3 частини 2 статті 35 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», абзацу 3 частини 3 статті 37 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Порядок виплати винагороди державним реєстраторам Управління «Центр надання адміністративних послуг Кремінської міської ради», що додається.
  2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 05.04.2017 № 21/4 «Про Порядок виплати винагороди державним реєстраторам Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціально – економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 255 times

Main Menu

Kremins'ka TG