Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 березня 2021 14:51

6/36 Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та юридичним особам

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 26 » березня 2021 року

Кремінна

№6/36

Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та юридичним особам

 

Розглянувши заяви громадян та юридичних осіб про надання дозволу міською радою на відведення земельних ділянок із земель комунальної власності, враховуючи правовстановлюючі документи на нерухоме майно яке розташоване на земельних ділянках, Акт проведення рекультивації земельної ділянки від та пропозицію комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст.ст. 12, 83, 92, 118, 121, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності наступним громадянам:

1.1. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови розташованої по вул. Банковій (колишня вул. Совєтська), 6, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0700 га для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі - магазину з послідуючою передачею в оренду;

1.2. --, яка зареєстрована за адресою: --, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення розташованої в районі садиби № 16, вул. Кооперативна, сел. Житлівка, площею до 1,00 га для сінокосіння та випасання худоби з послідуючою передачею в оренду;

1.3. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення розташованої в межах с. Червонопопівка, площею до 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність;

1.4. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення розташованої в межах с. Червонопопівка, площею до 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності шляхом поділу земельної ділянки та зміною її цільового призначення (кадастровий номер: 4421687300:05:001:0272), враховуючи Акт обстеження земельної ділянки після проведення технічної рекультивації від 01.04.2014 року та Акт обстеження земельної ділянки після проведення біологічної рекультивації від 05.05.2014 року, наступним громадянам:

2.1. --, який мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель промисловості розташованої в межах с. Червонопопівка, площею 2,000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.

2.2. --, яка мешкає за адресою: --, на земельну ділянку із земель промисловості розташованої в межах с. Червонопопівка, площею 2,000 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.

  1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності наступним юридичним особам:

3.1. Фермерському господарству «Стимул 777», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Обушенко, 3, на земельну ділянку із земель сільськогосподарського призначення колишнього КСП «Діброва» розташовану за межами сел. Житлівка, орієнтовною площею 2,8 га, для товарного сільськогосподарського виробництва – обслуговування свинотоварної ферми з послідуючою передачею в оренду;

3.2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бульварний-16» , юридична адреса: м. Кремінна, пр. Дружби, 16/3, на земельну ділянку із земель комунальної власності житлової забудови, розташовану по проспекту Дружби, 16, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,0700 га (враховуючи рішення 40 сесії міської ради 7 скликання від 28.11.2018 року № 40/13) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з послідуючою передачею земельної ділянки в постійне користування.

3.3. Кремінській міській раді в особі апарату Кремінської міської ради, юридична адреса: м. Кремінна, пр. Дружби, 13, на земельну ділянку із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розташовану по пл. Красна, район будівлі 41, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,9000 га для будівництва та обслуговування будівель органів місцевого самоврядування.

  1. Заявникам оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  2. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                 В.О. СТРУК

Read 258 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG