Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 березня 2021 14:35

6/30 Про затвердження на посаду старости сіл Червонопопівка, Голікове, Піщане та селища Житлівка Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

26 березня 2021 року

Кремінна

№6/30

Про затвердження на посаду старости
сіл Червонопопівка, Голікове, Піщане
та селища Житлівка Кремінської міської ради

 

З метою забезпечення представництва у встановленому законодавством порядку інтересів жителів сіл та селищ Кремінської міської ради, керуючись ст. ст. 5, 26, 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозицію Кремінського міського голови, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити на посаду старости сіл Червонопопівка, Голікове, Піщане та селища Житлівка Кремінської міської ради Ляленка Віктора Миколайовича.
  2. Старості сіл Червонопопівка, Голікове, Піщане та селища Житлівка Кремінської міської ради Ляленку Віктору Миколайовичу забезпечити здійснення повноважень у відповідності до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
  3. Структурним підрозділам та виконавчим органам міської ради забезпечити всебічне сприяння у діяльності старости та взаємодію.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісія з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики.

 

Міський голова                                        Володимир СТРУК

Read 320 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG