Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 березня 2021 12:45

6/20 Про прийняття об’єктів цивільних прав та впорядкування діяльності юридичної особи, код ЄДРПОУ 38817324

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» березня 2021р.

Кремінна

№ 6/20

Про прийняття об’єктів цивільних прав
та впорядкування діяльності юридичної
особи, код ЄДРПОУ 38817324

 

На підставі рішення Сєвєродонецької районної ради від 19.03.2021 № 30 «Про передачу комунальної установи «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро» до комунальної власності Кремінської міської територіальної громади Луганської області (в особі Кремінської міської ради Луганської області) та вихід зі складу Засновника», керуючись ст. 78 Господарського кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Кремінська міська рада Луганської області, код ЄДРПОУ 21757011, приймає права засновника комунальної установи «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», код ЄДРПОУ 38817324, юридична адреса: Луганська область, м. Кремінна, площа Кооперативна, б. 20.
  2. Перейменувати комунальну установу «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», код ЄДРПОУ 38817324, юридична адреса: Луганська область, м. Кремінна, площа Кооперативна, б. 20, в комунальну установу «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», скорочена назва КУ «КМЦРДОІ «Добро».
  3. Затвердити положення комунальної установи «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», код ЄДРПОУ 38817324, юридична адреса: Луганська область, м. Кремінна, площа Кооперативна, б. 20, перейменованої в комунальну установу «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро» в новій редакції, що додається.
  4. Підтвердити повноваження директора комунальної установи «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», код ЄДРПОУ 38817324, юридична адреса: Луганська область, м. Кремінна, площа Кооперативна, б. 20, перейменованої в комунальну установу «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», Кременчуцького Анатолія Михайловича.
  5. Директору комунальної установи «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», код ЄДРПОУ 38817324, юридична адреса: Луганська область, м. Кремінна, площа Кооперативна, б. 20, перейменованої в комунальну установу «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро» забезпечити у встановленому законодавством порядку державну реєстрацію змін у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  6. Прийняти у комунальну власність Кремінської міської ради все майно, що згідно матеріалів інвентаризації обліковується на балансі комунальної установи «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро», код ЄДРПОУ 38817324, юридична адреса: Луганська область, м. Кремінна, площа Кооперативна, б. 20, перейменованої в комунальну установу «Кремінський міський центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро».
  7. Уповноважити Кремінського міського голову своїм розпорядженням затвердити кількісний та персональний склад комісії з питань передачі відповідних об’єктів у комунальну власність Кремінської міської ради Луганської області.
  8. Секретарю Кремінської міської ради направити належним чином засвідчену копію цього рішення до Сєвєродонецької районної ради.
  9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                              Володимир СТРУК

Read 416 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG