Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 березня 2021 10:49

6/6 Про внесення змін до рішення міської ради від 27 листопада 2019 року № 52/9

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» березня 2021 року

Кремінна

№ 6/6

Про внесення змін до рішення
міської ради від 27 листопада 2019 року № 52/9

 

З метою продовження співробітництва з міжнародною фінансовою організацією Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО), враховуючи організаційні зміни в діяльності Кремінської міської ради, що відбулися на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», керуючись ст. ст. 26, 59, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 27листопада 2019 року № 52/9 «Про залучення гранту у 2019 році» (далі - Рішення), а саме:

1.1.викласти підпункт 1.4. Рішення в наступній редакції:

«1.4. Уповноважити начальника фінансового відділу Кремінської міської ради Смалько Наталю Миколаївну вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані із залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини (включаючи договір про грант), а також вчиняти всі дії, пов’язані із залученням гранту».

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку,планування бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                        Володимир СТРУК

Read 264 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG