Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 02 березня 2021 11:07

5/10 Про створення Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 26 лютого 2021 року

Кремінна

№ 5/10

Про створення Координаційної ради
з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку,
запобігання та протидії домашньому насильству,
насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми,
впровадження Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека»
Кремінської громади та затвердження Положення про неї

 

 Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Закону України «Про протидію торгівлі людьми», постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року №658 «Про затвердження Порядку взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2020 р. № 1544-р «Про затвердження Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року», з метою забезпечення міжвідомчої співпраці щодо реалізації державної політики з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, в тому числі сексуальним домаганням та іншим формам сексуального насильства по відношенню до жінок та дівчат в публічних просторах, сексуальному насильству пов’язаному з конфліктом, та торгівлі людьми, розробки, впровадження та моніторингу міського плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека», на підставі рекомендацій комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити Координаційну раду з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, впровадження Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека» Кремінської громади.
  2. Затвердити Положення про Координаційну раду з питань сім’ї ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, впровадження Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека» Кремінської громади (додаток).
  3. Уповноважити голову Кремінської міської ради Володимира Струка затвердити Склад Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, впровадження Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека» Кремінської громади розпорядженням міського голови.
  4. Визнати таким, що втратило чинність рішення 46 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 05 червня 2019 року № 46/7 «Про затвердження складу Координаційної ради з питань ґендерної рівності, соціальної згуртованості, громадської безпеки та впровадження національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 537 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG