Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 08 лютого 2021 10:02

4/11 Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЧЕТВЕРТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«05» лютого 2021 року

Кремінна

№ 4/11

Про внесення змін до Програми
соціально-економічного та культурного
розвитку Кремінської громади на 2021 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік, які ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 04 лютого 2021 року, відповідно до Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», основних показників економічного і соціального розвитку міста, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік, затвердженої рішення сесії Кремінської міської ради «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік» від 23 грудня 2020 року №2/8, а саме:
    1.1. Викласти Заходи з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Володимир СТРУК


Пояснювальна до рішення 4 сесії міської ради
від 05 лютого 2021 року
«Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік»

 

       Виконавчий комітет Кремінської міської ради надає наступні пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінської громади на 2021 рік, а саме:

І. Зменшити видатки за програмою «Заходи в галузі культури і мистецтва, спорту, підтримка обдарованої молоді та спорту» на суму 253 533 грн. (впорядкування діяльності закладів спорту).

ІІ. Збільшити видатки за Програмою «Заходи у сфері соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я» на організація роботи служби перевезення осіб з інвалідністю та порушення опорно-рухового апарату «Соціальне таксі» на суму 185 000 грн.

ІІІ. Збільшити видатки за Програмою «Організація благоустрою території міста», а саме здійснення заходів щодо запобігання інтродукції та поширення чужорідних видів рослин, які загрожують природним екосистемам на суму 95 584 грн. (КП «Червонопопівський благоустрій»

ІV. Збільшити видатки за Програмою «Інвестиційна діяльність» на суму 19 165 900 грн. - капітальний ремонт КЗ «Дошкільний навчальний заклад № 4 «Малятко» за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування громади (6 920 037 грн. – 10%) та на суму 7 539 840 грн. на придбання майнового комплексу санаторій «Озерний».

 

Т.в.о. заступника міського голови
з питань діяльності виконавчих органів                     Н.М.Макогон

Read 298 times

Main Menu

Kremins'ka TG