Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 січня 2021 08:56

2/30 Про зміни засновника та впорядкування діяльності юридичної особи

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАН
СЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 

«23» грудня 2020 року

Кремінна

 №2 /30

Про зміни засновника
та впорядкування діяльності
юридичної особи

 

Відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей формування та виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад», Постанови Кабінету Міністрів України № 479 від 01 червня 2020 року «Деякі питання діяльності центрів соціальних служб», статі 89 Цивільного кодексу України, розпорядження голови Кремінської районної державної адміністрації № 687 від 11 грудня 2020 року з зв’язку зі зміною фінансування, з метою забезпечення прав жителів громади на отримання якісних і доступних соціальних послуг та подальшого впровадження державних стандартів соціальної роботи різними категоріями сімей, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Змінити засновника юридичної особи Кремінського районного центру соціальних служб (код ЄДРПОУ 26271908) шляхом виключення зі складу засновників Кремінську районну державну адміністрацію (ЄДРПОУ 04051520) та включення Кремінської міської ради (ЄДРПОУ 21757011) до складу засновників.
  2. Змінити назву юридичної особи «Кремінський районний центр соціальних служб» в «Кремінський міській центр соціальних служб».
  3. Затвердити Положення про Кремінський міській центр соціальних служб, що додається.
  4. Доручити директору Кремінського міського центру соціальних служб подати документи для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб – підприємств та громадських формувань.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кремінської міської ради.

 

Міський голова                               Володимир СТРУК

Read 328 times

Main Menu

Kremins'ka TG