Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 08 лютого 2021 09:35

4/5 Про передачу багатоквартирного житлового будинку №15 по проспекту Дружби з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс ОСББ «ПАТІО»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЧЕТВЕРТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 05 лютого 2021 року

Кремінна

№ 4 / 5

Про передачу багатоквартирного житлового
будинку № 15 по проспекту Дружби
з балансу
ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО»
на баланс об’єднання співвласників
багатоквартирного будинку (ОСББ) «
ПАТІО»

 

Розглянувши письмове звернення голови правління ОСББ «ПАТІО» Рудник В.В. про передачу житлового будинку № 15 по проспекту Дружби на баланс та в оперативне управління даного ОСББ, керуючись Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст.10 Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду, ст.358 Цивільного кодексу України, Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року №301, п.30 ч.1 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №15 по проспекту Дружби в місті Кремінна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ПАТІО».
  2. Директору ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та голові правління ОСББ «ПАТІО» створити комісію з приймання – передачі житлового будинку №15 по проспекту Дружби в місті Кремінна, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку.
  3. Процедуру приймання-передачі будинку провести в термін до 01 березня 2021р.
  4. Акт приймання – передачі надати до виконавчого комітету міської ради на затвердження.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства , розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                      Володимир СТРУК

Read 257 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG