Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 січня 2021 09:15

2/37 Про встановлення умов оплати праці Кремінському міському голові

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» грудня 2020 року

Кремінна

№ 2/37

Про встановлення умов оплати праці
Кремінському міському голові

 

Відповідно до частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини першої статті 10, статей 11, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006р. №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Встановити Струку Володимиру Олексійовичу оклад згідно із штатним розписом, надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років і надбавку в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років за розробку нормативно-правових актів і проведення експертизи таких актів.
  2. Встановити Струку Володимиру Олексійовичу щомісячну премію в розмірі 100% від посадового окладу.
  3. Надавати Струку Володимиру Олексійовичу матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

Міський голова                             Володимир СТРУК

Read 292 times

Main Menu

Kremins'ka TG