Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 січня 2021 10:33

3/10 Про затвердження переліку адміністративних послуг, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються Управлінням «Центр надання адміністративних послуг»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТЯ CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«15» січня 2021 року

Кремінна

№3/10

Про затвердження переліку адміністративних
послуг,
інформаційних та технологічних карток
адміністративних послуг, що надаються Управлінням
«Центр надання адміністративних послуг»
Кремінської міської ради

 

З метою приведення у відповідність до чинного законодавства переліку адміністративних послуг, що надаються Кремінською міською радою та виконавчим комітетом, керуючись Законом України «Про адміністративні послуги», ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити перелік адміністративних послуг, що надаються Управлінням «Центр надання адміністративних послуг», що додається.
  2. Затвердити інформаційні картки адміністративних послуг, що надаються Управлінням «Центр надання адміністративних послуг», що додаються.
  3. Затвердити технологічні картки адміністративних послуг, що надаються Управлінням «Центр надання адміністративних послуг», що додаються.
  4. Секретарю міської ради забезпечити розміщення затверджених переліку, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг на офіційному веб-сайті міської ради та у місці здійснення прийому суб’єктів звернень.
  5. Управлінню «Центр надання адміністративних послуг» в подальшому забезпечити дотримання затверджених технологічних карток з надання адміністративних послуг у роботі.
  6. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань регламенту, законності, депутатської етики та роботи з засобами масової інформації.

 

Міський голова                   Володимир СТРУК

Read 317 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG