Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 січня 2021 15:25

3/44 Про проведення проектних робіт щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності (вул. Титова, 45)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТЯ
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«15» січня 2021 року

Кремінна

№3/44

Про проведення проектних робіт щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності
(вул. Титова, 45)

 

З метою проведення реконструкції та облаштування території проспекту Дружба, міста Кремінна, враховуючи проведення поділу земельної ділянки, розташованої по вул. Титова, 45, м. Кремінна, яка знаходилася в користуванні ПАТ «УКРТЕЛЕКОМ», керуючись ст.ст. 12, 20, 83, 122, 186, 186-1 Земельного кодексу України, ст. 19, 25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Провести проектні роботи щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності розташованої по вул. Титова, 45, міста Кремінна площею 0,0377 га, кадастровий номер: 4421610100:02:241:0013, шляхом складання Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) з для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
  2. Доручити апарату міської ради замовити проектну документацію землевпорядній організації, яка має право на виконання цих робіт, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     В.О.СТРУК

Read 277 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG