Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 січня 2021 09:21

2/43 Про соціальний захист населення в період пандемії

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ 
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДРУГА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 23 грудня 2020 року

Кремінна

№ 2 / 43

Про соціальний захист населення
в період пандемії

 

З метою соціального захисту населення в період пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у зв’язку з подовженням дії карантину згідно Постанови КМУ від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи зниження доходів жителів територіальної громади та високий рівень вартості житлово-комунальних послуг, керуючись ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ВИРІШИЛА:

  1. Комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради (КП «Кремінське ВКГ) протягом січня-березня 2021 року проводити розрахунки з населенням за фактично надані послуги з централізованого водопостачання у розмірі 50% від тарифу.
  2. Компенсувати з міського бюджету КП «Кремінське ВКГ» різницю між фактичною собівартістю та проведеним нарахування за надані послуги з централізованого водопостачання з урахуванням п.1 даного рішення.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                            Володимир СТРУК

Read 360 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG