Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 10 грудня 2020 16:59

Сесія 01/8. Про початок повноважень Кремінського міського голови

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ПЕРША
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«03» грудня 2020 року

Кремінна

№ 1/1

Про початок повноважень
Кремінського міського голови

 

 Заслухавши інформацію Кремінської міської територіальної виборчої комісії Сєвєродонецького району Луганської області про результати виборів Кремінського міського голови та обрання на посаду Кремінського міського голови Струка Володимира Олексійовича, на підставі частини 1 статті 42 та частини 2 статі 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 10, 11, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Інформацію Кремінської міської територіальної виборчої комісії Сєвєродонецького району Луганської області про результати виборів Кремінського міського голови та обрання на посаду Кремінського міського голови Струка Володимира Олексійовича взяти до відома.
  2. Заслухати складання Присяги посадової особи місцевого самоврядування Кремінським міським головою Струком Володимиром Олексійовичем та вважати його таким, що вступив на посаду.
  3. Визначити 1 ранг посадової особи місцевого самоврядування з урахуванням 1 рангу державної служби, що присвоєний 25 листопада 2014 року Розпорядженням Голови Верховної Ради України №750.

 

Міський голова                    Володимир СТРУК

Read 436 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG