Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 06 жовтня 2020 09:36

64 сесія. Про клопотання перед Кремінською райрадою про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку “Лісна поляна” зі спільної власності територіальних громад Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м.Кремінна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«30» вересня 2020 року

Кремінна

№64/12

Про клопотання перед Кремінською районною радою
про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку
 “Лісна поляна” зі спільної власності територіальних громад
сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності
територіальної громади м. Кремінна

 

У зв’язку з участю Кремінської міської ради у Меморандумі про співпрацю щодо створення Агротуристичного кластеру “Сіверський Донець”, з метою розвитку туризму у Кремінській громаді, відповідно до п.20 ч.1,ч.2 ст. 43, ч.2,4, п.1 ч.9 ст.60, абз.3 п.10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст. 25,26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Порушити клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, бази відпочинку “Лісна поляна” , розташованої у м. Кремінна, вул. Санаторна,23 зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна.
  2. Порушити клопотання перед Кремінською районною радою про передачу до Кремінської міської ради права засновника комунального підприємства “Оздоровчо-туристичний центр “Лісова казка” (КП “ОТЦ Лісова казка”), код ЄДРПОУ 25367345.
  3. Направити прийняте рішення до Кремінської районної ради для розгляду.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                              Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 338 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG