Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 17 серпня 2020 13:37

62 сесія. Про затвердження Протоколу та передачі в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Діброва» (пасовища)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ДРУГА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«12» серпня 2020 року

Кремінна

№62/20

Про затвердження Протоколу та передачі в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Діброва» (пасовища)

 

Розглянувши клопотання голови ФГ «Стимул 777» щодо затвердження Протоколу засідання виїзної комісії по розподілу земельних ділянок та передачі в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на земельні частки (паї), враховуючи неможливість організації проведення загальних зборів власників сертифікатів на право на земельні частки (паї) відповідно до Постанови КМУ від 04.02.2004 року № 122, у зв’язку з карантинними обмеженнями встановленими Кабінетом Міністрів України та враховуючи пропозицію комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст. 119 Конституції України, ст.ст. 12, 125, 126 та п.п. 16, 17 «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних частко (паїв), ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Протокол № 2 від 01.08.2020 року засідання виїзної комісії по розподілу земельних ділянок між власниками сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Діброва».
  2. Передати в приватну власність власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Діброва» земельні ділянки (пасовища), які розташовані за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується у Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно до Додатку 1.
  3. Надати дозвіл громадянам власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Діброва» на проведення Державної реєстрації права власності на земельні ділянки.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                          Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 410 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG