Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 липня 2020 09:30

61 сесія. Про передачу майна з балансу Кремінського ВУВКГ на баланс комунального підприємства «Кремінське ВКГ» Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ
ПЕРША CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 22 липня 2020 року

Кремінна

№ 61/12

Про передачу майна з балансу Кремінського
виробничого управління водопровідно –
каналізаційного господарства на баланс
комунального підприємства «Кремінське
водопровідно – каналізаційне господарство»
Кремінської міської ради

 

Розглянувши лист директора «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від 15.07.2020 № 325/25 та лист тимчасово виконуючого обов’язки керівника Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства від 15.07.2020 № 16/25, щодо передачі на баланс КП «Кремінського ВКГ» водоводу Житлівської дільниці, враховуючи Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840) «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ VI, положення статті 78 Господарського кодексу України, керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на безоплатну передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради згідно з додатком 1.
  2. Тимчасово виконуючого обов’язки керівника Кремінського ВУВКГ та директору КП «Кремінське ВКГ» Кремінської міської ради створити комісію з приймання – передачі майна згідно з додатком 1, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку.
  3. Акт приймання – передачі надати до виконавчого комітету міської ради на затвердження.
  4. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                                     Ю.О.ПРОКОПЕНКО


Додаток
до рішення сесії Кремінської міської ради
від 22 липня 2020р. № 61/12

 

Перелік майна, що передається
з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство»

№ з/п

Майно

Інв. номер

 

Дата вводу в експлуатацію

 

1.

В/в Житлівської дільниці, 800 п.м., ЧВР

003368

01.01.1965

 

Секретар міської ради                                                     Е.В.Пилипенко

 

Перший заступник міського голови                             Г.А.Дзивульський

Read 364 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG