Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 03 грудня 2019 15:16

52 сесія. Про надання дозволу на складання Проекту землеустрою щодо організації земельних часток (паїв) кормових угідь (пасовищ) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ДРУГА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«27» листопада 2019

Кремінна

№52/20

Про надання дозволу на складання Проекту землеустрою щодо організації земельних часток (паїв) кормових угідь (пасовищ) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва»

 

Розглянувши клопотання ФГ «Стимул 777» щодо надання дозволу на складання проект землеустрою щодо організації земельних часток (паїв) кормових угідь, як орендаря орендованих більшої кількості земельних ділянок (паїв) у власників сертифікатів на право на земельні частки (паї), керуючись ст. 119 Конституції України, ст.ст. 12, 83, 125-126 та п.п. 16, 17 «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Законом України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва», на складання Проекту землеустрою щодо організації земельних часток (паїв) кормових угідь (пасовищ) контур № 11, який розташований за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею виділених земельних ділянок в приватну власність.
  2. Власникам сертифікатів оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, Проект землеустрою, затвердити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та погодження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                               Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 412 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG