Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 02 грудня 2019 15:42

52 сесія. Про залучення гранту у 2019 році

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ДРУГА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«27» листопада 2019 року

Кремінна

№52/9

Про залучення гранту у 2019 році

 

З метою поліпшення оточуючого середовища та впровадження енергозбереження, підвищення енергоефективності міських об’єктів та забезпечення скорочення обсягів викидів СО2, керуючись статтею 143 Конституції України, статтею 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням висновків і рекомендацій постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Здійснювати залучення співфінансування проекту «Впровадження енергозберігаючого проекту у навчальному закладі та освітленні вулиць міста Кремінна» (далі – Проект) у формі гранту з метою реалізації Проекту на таких умовах:
    1.1. Мета залучення гранту – фінансування впровадження заходів Проекту.
    1.2. Форма здійснення залучення гранту – укладання договору про грант з міжнародною фінансовою організацією Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО).
    1.3. Розмір та валюта гранту до 220 000,00 (двісті двадцять тисяч) євро.
    1.4. Уповноважити Кремінського міського голову Прокопенко Юрія Олексійовича вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини (включаючи договір про грант), а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 499 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG