Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 26 квітня 2019 11:55

44 сесія. Про надання дозволу на оформлення проектів на відключення від внутрішньобудинкових мереж центрального опалення та постачання гарячої води квартир та установки індивідуальної системи опалення

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ЧЕТВЕРТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

24 квітня 2019

Кремінна

№ 44/3

Про надання дозволу на оформлення
проектів на відключення від
внутрішньобудинкових мереж
центрального опалення та постачання
гарячої води квартир та установки
індивідуальної системи опалення

 

Беручи до уваги звернення жителів міста Кремінна стосовно надання дозволів на оформлення проектів на відключення від внутрішньобудинкових мереж центрального опалення та постачання гарячої води квартир, враховуючи рішення сесії Кремінської районної ради від 24.05.2018 № 32/17 «Про затвердження Програми децентралізації системи теплопостачання міста Кремінна та селища Красноріченське на 2018-2020 роки», керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на оформлення проектів на відключення від внутрішньобудинкових мереж центрального опалення та постачання гарячої води квартир та установки індивідуальної системи опалення в між опалювальний період громадянам м. Кремінна.
  2. Постійно діючій комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання при виконавчому комітеті Кремінської міської ради надавати дозволи на відключення в міжопалювальний період при відсутності заборгованостей за житлово-комунальні послуги.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань житлово –комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку, комісію по відключенню від мереж ЦО та ГВС.

 

Міський голова                                        Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 642 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG