Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 грудня 2018 15:33

41 сесія. Про затвердження Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконкому Кремінської міськради

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
/СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41/21

«19» грудня 2018 року
м. Кремінна

 

Про затвердження Умов оплати праці,
преміювання та надання матеріальної
допомоги працівникам апарату
виконавчого комітету Кремінської
міської ради

 

Розглянувши пропозиції міського голови щодо Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Кремінської міської ради з 01 січня 2019 року, відповідно до Закону України «Про оплату праці», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2008 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», керуючись ст. 25, п. 5 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради з 01 січні 2019 року, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Преміювати щокварталу в розмірі сто відсотків посадового окладу міського голову (Прокопенко Ю.О.). Нарахування та виплату премії проводити в останній місяць кварталу в межах затвердженого фонду заробітної плати.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                 Ю.О. Прокопенко

Read 510 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG