Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 грудня 2018 13:20

41 сесія. Про затвердження Програми відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41/5

“19” грудня 2018 року
м. Кремінна

 

Про затвердження Програми відшкодування
час
тини суми кредитів на впровадження
енергоефективного обладнання та/або
матеріалів на 2019-2020 роки

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 17 грудня 2018 року, з метою забезпечення участі населення у впровадженні заходів з енергозбереження, через залучення кредитних коштів, керуючись статтями 25 та 26, частиною першою статті 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму відшкодування частини суми кредитів на впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів на 2019-2020 роки (надалі Програма), згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Кремінна на відповідний бюджетний рік.
  3. Координація та організація виконання Програми здійснюється відділом житлово-комунального господарства та будівництва Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 447 times

Main Menu

Kremins'ka TG