Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 05 травня 2016 11:18

8 сесія. Про внесення змін до Програми загальноміських заходів

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ВОСЬМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 8/4

“ 27 ” квітня 2016 року                                                                            м. Кремінна

 

Про внесення змін до Програми
проведення урочистих та святкових
заходів
у м. Кремінна на 2016 рік

 

Розглянувши клопотання виконкому Кремінської міської ради, звернення керівника футбольного клубу «Козачок», голови ветеранської організації Кремінського меблевого комбінату, службову записку начальника відділу розвитку інфраструктури житлово-комунального господарства, з метою ефективного використання бюджетних коштів, проведення своєчасних робіт з реалізації заходів Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2016 рік, на підставі рекомендацій комісії міської ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1.                     Розділ «Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів в м.Кремінна на 2016 рік» Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2016 рік викласти в новій редакції згідно з додатком.

2.                     Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту.

 

 

Міський голова                                                         Ю. О. Прокопенко


Пояснювальна записка до розгляду питання
«Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2016 рік»

 

Збільшити видатки по програмі в сумі 8000 грн. для придбання дитячої футбольної форми в кількості 16 комплектів для ФК «Козачок» з нагоди Дня Захисту дітей (лист керівника ФК «Козачок»).

Збільшити видатки по програмі в сумі 2100 грн. для видання книги про історію Кремінського меблевого комбінату «Это нашей истории строки» 35 екз. з нагоди Дня міста ( лист голови ветеранської організації від 11 березня 2016 року).

Збільшити видатки по програмі в сумі 2500 грн. для придбання святкових прапорців для оновлення пл.Красна з нагоди Дня Перемоги (службову записку начальника відділу розвитку інфраструктури житлово-комунального господарства).

Збільшити видатки по програмі в сумі 4500 грн. для придбання дитячих іграшок для дошкільних навчальних закладів міста (21 гр.) та дитячого ігрового майданчика «Доктор Айболіт» з нагоди Дня Захисту дітей (за пропозицією виконавчого комітету міської ради).

 

 

Заступник міського голови                                                  Н.М. Макогон

Read 597 times

Main Menu

Kremins'ka TG