Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 04 квітня 2016 13:40

7 сесія. Про надання дозволу ВУВКГ на передачу майна ОДПІ

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ №
7/
5

 

« 30 » березня 2016 р.
м. Кремінна

 

Про надання згоди Кремінському
управлінню водопровідно-каналізаційного
господарства на передачу основних засобів

 

Розглянувши звернення керівника Кремінського управління водопровідно-каналізаційного господарства Рачинського О.А. від 03.03.2016р. № 70/25 стосовно передачі основних засобів, які не можуть бути використані для виробничих цілей, Рубіжанській ОДПІ в рахунок погашення заборгованості підприємства з податків, керуючись ст.ст. 26,59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 

1.   Кремінському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства для уточнення балансової вартості провести незалежну експерту оцінку основних засобів, які не можуть бути використані для виробничих цілей, а саме: труба стальна d 500мм – 64,7п.м, труба стальна d 400мм – 28,0 п.м, труба стальна d 325мм – 10 п.м; не демонтований Житлівський водовід від недіючих свердловин – 2,626 км.

2.     Надати дозвіл Кремінському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства на передачу Рубіжанській ОДПІ в рахунок погашення заборгованості з податків основних засобів, які не можуть бути використані для виробничих цілей, а саме: труба стальна d 500мм – 64,7п.м, труба стальна d 400мм – 28,0 п.м, труба стальна d 325мм – 10 п.м; не демонтований Житлівський водовід від недіючих свердловин – 2,626 км.

3.     Контроль за виконання даного рішення покласти виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства , розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О.Прокопенко

Read 633 times

Main Menu

Kremins'ka TG