Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 04 квітня 2016 09:49

7 сесія. Про припинення права оренди землі по вул.Побєди

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ № 7/41

 

« 30 » березня 2016 р.
м. Кремінна

 

Про припинення права земле-користування гр. --

 

Розглянувши пропозицію землевпорядного відділу апарату виконавчого комітету міської ради щодо зняття з обліку договору оренди землі, термін якого закінчився, враховуючи Акт обстеження стану та дотримання умов використання земельної ділянки від 13.02.2015 року складений комісією з самоврядного контролю за використанням та охороною земель, систематичну несплату орендної плати та ігноруванням громадянкою -- листів-повідомлень, керуючись ст.12, ст.141 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.       Припинити громадянці --, яка мешкає за адресою: --, право користування земельною ділянкою загальною площею 0,0027 га для установки торгового павільйону по вул. Побєди, район будинку № 6, м. Кремінна.

2. Вважати таким, що втратив чинність Договір оренди землі від 07.11.2005 року (з доповненнями) зареєстрованого у Кремінському районному відділі Луганської регіональної філії ДП «Центр ДЗК» 06.02.2006 за № 216101/040642200007;

3. Земельну ділянку зарахувати до вільних земель комунальної власності (землі житлової та громадської забудови) територіальної громади м. Кремінна.

4. Землевпорядному відділу виконавчого комітету Кремінської міської ради внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.

5. Копію рішення направити у Рубіжанську ОДПІ для використання у роботі.

6.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 568 times

Main Menu

Kremins'ka TG