Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 01 березня 2016 14:29

5 сесія. Про переукладення договору оренди окремо визначеного майна комунальної власності з ПАТ «Укртелеком»

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 5/13

“ 24 ” лютого 2016 р.
м. Кремінна

 

Про переукладення договору оренди
окремо визначеного майна комунальної власності
з ПАТ «Укртелеком»

 

З метою поповнення бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від оренди майна комунальної власності, розглянувши заяву директора технічного департаменту Харківської філії ПАТ «Укртелеком» Мармизова Олега Петровича представника по довіреності ПАТ «Укртелеком», підприємства, яке відповідно до п.3 ст. 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» був орендарем, який належним чином виконував свої обов’язки , та має переважне право на підписання договору оренди, керуючись п. 30 ст. 26, ст. ст. 59, 60 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.Виконкому міської ради провести роботу з переукладення договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 24,5 кв. м, яке є власністю Кремінської територіальної громади, знаходиться на балансі виконкому Кремінської міської ради, розташоване за адресою: селище Житлівка Кремінської міської ради Луганської області, вулиця Роз’їзна, будівля клубного закладу, відповідно до чинного законодавства, з Публічним акціонерним товариством «Укртелеком» Харківською філією, як з орендарем, який належним чином виконував свої обов’язки , та має переважне право на підписання договору оренди, терміном до 3-х років.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та фінансів.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 700 times

Main Menu

Kremins'ka TG